Varázsbetű Blog

Rendes vagy rendetlen

Mekkora rendetlenség! De rendetlen vagy! Te nem is tudod, mi a rend! Te mit szoktál mondani, amikor felháborodásodban megrovod gyermeked? Mi történik az indulatok elmúltával?

Olvass tovább...


Hogyan nyeljünk le egy elefántot?

Áron 92-ben született. Okos gyerek volt, nyitott, érdeklődő. Már egészen kicsi korában, ha megkérdezték, hogy ma este melyik mesét olvassák fel neki, ő inkább a tűzhányókról, a villámokról vagy a csillagokról szeretett volna hallani. Hamar beszélt, a mozgása viszont suta, esetlen volt.

Olvass tovább...


Üssem vagy ne üssem?

Régebben teljesen természetes volt, ha egy szófogadatlan vagy éppen hisztis gyereket az apja megpofozott. Bár mára a rendszeres, durva verést a legtöbben elítélik, sok családban még ma is elcsattan egy-egy pofon, ha a szülő úgy véli, hogy a gyerek rászolgált.

Olvass tovább...


A karácsonyi ajándék: Veszekedés válással

Karácsonykor gyakoribb a veszekedés a családokban, karácsony után pedig megugrik a válások száma. Vajon mi lehet ennek az oka, és mit tehetünk ellene?

Olvass tovább...


Ha karácsony, semmi sem drága!

Karácsonykor rengeteg olyan kelléket használunk, melyek csak egy estére, pár napra, hétre szólnak. Ennek ellenére sem kell karácsony elmúltával mindent a szemétbe szórni! Tele vagyunk ötletekkel, hogy hogyan lehet újrahasznosítani a karácsonyi dekorációt!

Olvass tovább...


Beszélgetés Wolf Katival

A beszélgetésből a következők derülnek ki: X-Faktor vagy Megasztár? Hogy marad Kati anya a verseny alatt? Hogy fejleszti Wolf Kati a gyermekei képességeit? Hogyan énekelte el a Vuk címadó dalát, és miért nem lett folytatás? Kivel énekelt duettet a saját lemezén? Kulisszatitkok az X-Faktorból

Olvass tovább...


Önnek ki mesélt gyermekkorában?

Gyermekkoromból az egyik legkedvesebb emlékem a hétfő este, amikor nem volt tévé, és együtt volt a család. Ilyenkor apám mesét mondott, és mi körülötte hallgattuk.

Olvass tovább...


Már megint nem figyeltél!

"Hányszor kell elmondanom neked valamit, hogy végre meg is csináld?!" Mondta ezt már Ön is a gyermekének, mikor ő nem, vagy csak részben hajtotta végre az Ön utasításait?

Olvass tovább...


Szabadtéri játékok

Alig vártuk már, hogy ezt az igen hosszúnak tűnő telet végre felváltsa a tavasz, hogy végre hosszabb időt kint tölthessünk. Azonban ahhoz, hogy odakint jól teljen az idő, jó játékokra is szükség van. Mára ezekből írtam össze egy délutánra valót.

Olvass tovább...


Végre!

Végre itt van. Már nagyon vártam. Húsvét van! Vége a télnek, a hidegnek, vége a bezártságnak.

Olvass tovább...


Érdekes cikkek a blogról

[legnepszerubb]

Kazal Kolos

Az olvasás öröm is lehet!

Azért dolgozunk, hogy egyetlen gyermek se valljon kudarcot az életben olvasási problémái miatt!


Adj egy esélyt gyermekednek!

Rendeld meg a Varázsbetű Programcsaládot most 95.660 Ft helyett

29.700 forintos

áron, és ajándékba kapod

Varázsbetű Szókincstár című, diszlexiásoknak készült angol nyelvtanuló csomagunkat, és Útmutató a Varázsbetű Programcsalád használatához című könyvünket!

Megrendelem

Ajánlatunk a családi megrendelésre érvényes!


Szeretnél értesítést kapni további cikkeinkről?

Iratkozz fel ingyenes blogértesítőnkre, és egy izgalmas szoftvert kapsz ajándékba, melynek segítségével gyermeked olvasási és tanulási képességeit fejlesztheted!

Kérlek, add meg adataid!

Név

E-mail

Adatvédelem: Mi is utáljuk a kéretlen leveleket. Adataid senkinek nem adjuk ki, és bármikor megszüntetheted ingyenes előfizetésed.


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu