Varázsbetű Blog

Csoportos játékok a hosszú hétvégére

Ha szünet, akkor pihenés. Ha pihenés, akkor tévé. NEEEM! Ne engedje, hogy gyermeke egész nap a tévé vagy a számítógép előtt üljön!

Olvass tovább...


Hogy mondjam el neki? Gyerekeknek a halálról

Talán a legszomorúbb esemény, ami egy ember, egy család életében bekövetkezhet, az egy szeretett hozzátartozó halála. Ez megrázó esemény, amit sokszor a felnőttek is nehezen tudnak feldolgozni. De mi a helyzet a gyerekekkel? Mit lehet elmondani nekik?

Olvass tovább...


Szóláncoló - Ajándék kártyajáték az őszi szünetre

Ma kezdetét veszi az őszi szünet. Jó alkalom ez egy kis közös játékra, játékba bújtatott képességfejlesztésre.

Olvass tovább...


Még ezt sem tudod elolvasni?

A szülők gyakran értetlenül szemlélik gyermekük olvasási problémáit. Nem értik, hogy egy ilyen egyszerű dolog hogyan okozhat problémát az egyébként okos, érdeklődő csemetéjüknek. Belegondoltál már, hogy az olvasás és az írás milyen összetett folyamat?

Olvass tovább...


Mit tehetsz, ha gyermeked nem szereti a tanárt?

Amikor az iskolai eredmények javításáról van szó, akkor leggyakrabban arról beszélünk, hogy mi kell ahhoz, hogy a gyermek jobban tudjon tanulni: olvasási képesség, emlékezet, szövegértés, figyelemkoncentráció, lényegkiemelő képesség. Azonban vannak olyan tényezők is, melyek függetlenek a gyermektől. Ezek közül talán a legfontosabb a pedagógus.

Olvass tovább...


Szókereső - Letölthető játék hétvégére

Mára három különböző nehézségi szintű szókereső játékot készítettünk gyermekednek, melyeket ingyenesen letölthetsz.

Olvass tovább...


Egy életjobbító varázsszer

Van egy varázslat, melynek segítségével csodákat tehetsz. Egy bűbáj, mely nem titkos, nem elzárt, mely hozzáférhető bárkinek, elérhető akár Neked is! Ennek a varázsszernek a segítségével rengeteg jót tehetsz, hihetetlen változásokat hozhatsz a saját és gyermeked életébe is!

Olvass tovább...


Labirintus

Ingyenesen letölthető olvasásfejlesztő feladatlapok a látási megkülönböztető képesség fejlesztésére

Olvass tovább...


Tanárok bohócruhában

A szülők szeretnek gyerekeikről beszélni. Sokszor mesélnek például arról, hogy az öt-hat éves gyerekek milyen régen, több éve történt eseményekre is képesek visszaemlékezni, például egy régi kirándulás egy-egy pillanatára.

Olvass tovább...


Képességfejlesztés a boltban

Sokszor panaszkodnak szülők arról, hogy nagyon elfoglaltak, és ezért nem jut annyi idejük a gyerekeik fejlesztésére, amennyit szeretnének. Pedig ha belegondolunk, rengeteg olyan alkalom van minden nap, amikor időt lehet erre is szakítani. A képességfejlesztés nem feltétlenül kell hogy egy önálló tevékenység legyen, hanem más feladataink közben is lehet végezni.

Olvass tovább...


Kazal Kolos

Az olvasás öröm is lehet!

Azért dolgozunk, hogy egyetlen gyermek se valljon kudarcot az életben olvasási problémái miatt!


Adj egy esélyt gyermekednek!

Rendeld meg a Varázsbetű Programcsaládot most 95.660 Ft helyett

29.700 forintos

áron, és ajándékba kapod

Varázsbetű Szókincstár című, diszlexiásoknak készült angol nyelvtanuló csomagunkat, és Útmutató a Varázsbetű Programcsalád használatához című könyvünket!

Megrendelem

Ajánlatunk a családi megrendelésre érvényes!


Szeretnél értesítést kapni további cikkeinkről?

Iratkozz fel ingyenes blogértesítőnkre, és egy izgalmas szoftvert kapsz ajándékba, melynek segítségével gyermeked olvasási és tanulási képességeit fejlesztheted!

Kérlek, add meg adataid!

Név

E-mail

Adatvédelem: Mi is utáljuk a kéretlen leveleket. Adataid senkinek nem adjuk ki, és bármikor megszüntetheted ingyenes előfizetésed.


Hogyan tehet szert gyermeked pár hónap alatt használható angol nyelvtudásra?

Nincs titok, csak egy egyszerű és hatékony módszer, melynek segítségével bármelyik általános iskolás gyerek pár hónap alatt képessé válik megértetni magát angolul, és ő is megérti, hogy mit mondanak neki

Tudj meg többet >>>


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu