Hogyan lehet gyermeked sikeresebb a tanulásban?

Egy egyszerű módszer gyermeked olvasási és számolási képességének javítására

Gyermeked olvasási problémákkal küszködik?

Lassan, kínlódva olvas, nehezen érti meg a leírt szöveget?

Az egyszerű feladatok megoldása is hosszú időt vesz igénybe?

Gyermeked nem buta, sőt, bizonyos területeken kifejezetten tehetséges, mégis csak kudarcok érik az iskolában?

Te is félsz attól, hogy gyermeked rossz eredménnyel végzi el az iskolát, és ezért az életben is sikertelen lesz? 

Ma már nem ismeretlen probléma a diszlexia és a diszkalkulia, az olvasási és a számolási zavar. Egyes becslések szerint a gyerekek harmada szenved a tanulási nehézségektől és a következtében kialakuló magatartászavartól, rossz iskolai eredményektől, a társas kapcsolatok problémáitól.
A diszlexia következtében a gyerekek nagyon nehezen tanulnak meg olvasni és írni, és ezért az iskolában sikertelenek. Ha a diszlexia kezeletlen marad, gyermekedet nem a képességeinek megfelelő középiskolába veszik majd fel, és szinte biztos, hogy nem tud felsőfokú végzettséget szerezni.
Mint gyermeke sorsáért, jövőjéért felelős szülő, a Te feladatod biztosítani azt, hogy gyermeked a megfelelő fejlesztésben részesüljön, és a diszlexia ne maradjon kezeletlen.

>>> Tudtad?

Minél később kezdik el kezelni a diszlexiás gyermeket, annál nehezebb a diszlexia javítása. A helytelen, de hosszú idő alatt rögzült gyakorlat nehezebben változtatható meg. A jó olvasás megtanítható lépésről lépésre, az elrontottat visszabontani már jóval nehezebb.

Mi a kezeletlen diszlexia következménye?

Az a gyerek, akinek szülei elhanyagolják a diszlexia és a tanulási zavarok kezelését, lényegesen a képességei alatt fog teljesíteni az iskolában. Az olvasási képesség gyengesége miatt az írásbeli számonkérések értékelhetetlenek lesznek, és a szóbeli feleletei is az elvárható szint alatt maradnak, hiszen csak az órai emlékeire támaszkodhat.

A gyenge iskolai eredmények önbizalomhiányhoz, önértékelési zavarokhoz, esetenként depresszióhoz vezetnek. A diszlexiás gyerekek között az átlagosnál 73%-kal gyakrabban fordul elő szorongás, frusztráció és neurotikusság, valamint ezek hatására kialakult magatartási probléma.

Figyelmet mindenáron!

Gyakori az agresszió, a bohóckodás, vagy a vakmerőség, bármi, amivel a gyermek kitűnhet társai közül. A diszlexia következtében legtöbbször a figyelem és az emlékezet zavara, a kudarckerülés és a visszahúzódás is megjelenik. A sorozatos kudarcélmények hatására a gyermek butának érzi magát . A diszlexia problémájával küzdő diákok közösségen belüli helyzete gyakran nagyon rossz, sokuk kirekesztett, kiközösített!

Utálom az iskolát!

A gyermekkori problémák természetesen felnőttkorban is éreztetik hatásukat: mivel a kezeletlen diszlexia kínszenvedéssé teszi a tanulást, a diszlexiás diák korán befejezi az iskolát és olyan szakmát választ, ahol az olvasás és az írás elkerülhető, valószínűleg valamilyen alacsony bérezésű fizikai munkát választ.

A diszlexia súlyosan növeli a pszichés probléma kialakulásának esélyét is: a lelki betegségben szenvedők között 93 százalékkal több, tehát majdnem kétszer annyi diszlexiást találtak, mint az átlagos népességben.

Hogyan küzdhető le a diszlexia?

Elsősorban az olvasáshoz szükséges készségeket kell kialakítani: mozgásfejlesztés, látás, hallás, tapintás, beszédkészség fejlesztése, a betűk pontos ismerete, megkülönböztetése, összeolvasás tanítása, a szó- és a mondatolvasási készség kialakítása.

Hogyan fejlesztheted gyermeked olvasási képességét otthon?

Amikor a szakember megállapítja, hogy gyermekednek olvasási problémái vannak, akkor általában feltárja az okokat, meghatározza a fejlesztés irányát, és felajánlja a terápiát, azaz a rendszeres fejlesztő foglalkozást is. Azonban ez nem elég. A logopédus vagy a fejlesztő pedagógus csak hetente egyszer-kétszer találkozik gyermekeddel, és alkalmanként csak egy órát tölt vele. Ha azonban Te is segítesz, akkor gyermeked sokkal gyorsabban fejlődhet. Te ismered legjobban gyermeked, Te töltöd vele a legtöbb időt, és Te vagy rá a legnagyobb hatással.

A szakemberrel való tanulás mellett is szükség van az otthoni gyakorlásra.

Az otthoni fejlesztés hatékony eszköze a Varázsbetű Programcsalád, melynek segítségével már sok ezer gyerek tanult meg olvasni.

A Programcsaládot professzionális célokra fejlesztettük ki, de a programmal megismerkedő diákok és szülők részéről olyan nagy volt az otthoni felhasználás iránti igény, hogy alkalmassá tettük az otthoni használatra is.

"A gyerek jól szórakozott a játékokkal, ez kész csoda, mert már a haja is égnek áll bármilyen feladattól. A Varázsbetű számunkra nélkülözhetetlen!"

Varga Anna

A Programcsalád rengeteg játékos, változatos feladatból áll, melyek a Te gyermeked tetszését is el fogják nyerni. A Varázsbetű Programcsalád első osztályos kortól középiskoláig használható, hiszen minden feladat nehézségi szintje állítható, így pontosan gyermeked képességeihez igényeihez szabhatod a a játékok működését.

Hogyan segít a Varázsbetű Programcsalád?

A Varázsbetűt használó gyerekek szóolvasási képessége, szövegértése, vizuális észlelése fejlődik, nő az olvasás sebessége. A gyakorlatok javítják az olvasási pontosságot, a koncentrációs készséget, növelik a szókincset, fejlesztik az irányfelismerést és a finommozgást. Ezeknek a képességeknek a fejlesztése elengedhetetlen a diszlexia legyőzéséhez.

"Csodálatos segítsége diszlexiás, diszgráfiás, és diszkalkuliás, tíz éves gyermekemnek. A diszlexia kezelésére hasonló segédeszközt idáig nem találtunk."

Murányiné Hajnalka

A Varázsbetű Programcsalád nagy segítséget nyújt a gyerekeknek a szavak elválasztásánál, a betű-, szótag-, szókihagyások, betűsorrend felcserélések javításában, a hatalmas szóanyaggal, szómagyarázattal, gyűjtőnevek alá rendelésekkel gyarapítja szókincsüket. A betűkből való szóalkotás a sorrendiséget, az analízis-szintézis folyamatát javítja.

"Nagyon-nagyon tetszik ez a gyakorló anyag! Én 1-2. osztályban tanítok olvasni, írni, és csak gratulálni tudok ehhez a munkához! Tanítványaimnak és iskolámnak is javasolni fogom a vásárlást! Nem csak diszlexiás, hanem teljesen átlagos gyerekeknek is igen jó gyakorlást biztosít ez a sokszínű feladatsor!"

Csányi Judit

A képek esztétikája, színvilága, a mondatok figyelemfelkeltőek, izgalmasak. A Varázsbetű Programcsalád feladatainak megoldása során a gyerekek mondatalkotási készsége, szövegértése is fejlődik. A programtól kapott állandó dicséret, jutalmazás motiválja gyermekedet a további örömteli, szinte észrevétlen tanulásra. A gyerekek játékosan gyakorolhatják az egyébként iskolai körülmények között kudarcokat, nehézségeket okozó nyelvi feladatokat.
A gyerekek számára a számítógép és a Varázsbetű vonzó, látványos, motiváló és mentes a tanuláshoz kapcsolódó negatív érzésektől. A Varázsbetű Programcsalád változatosságot, játékosságot biztosít a diszlexiás gyermeknek, a feladatok nagy száma és a rengeteg beállítási lehetőség pedig garantálja gyermeked folyamatos fejlődését, érdeklődése és figyelme ébrentartását, a monotónia elkerülését.
Észre fogod venni, ahogy haladtok előre, úgy javul majd gyermeked iskolai teljesítménye is, és ennek következtében erősödik önbizalma, magatartászavarai csökkennek, és az osztályban betöltött helye, szerepe is változni fog.

"A program fantasztikus és gyermekeim javát fogja szolgálni!"

Fekete Tímea

A Varázsbetű Programcsalád fejlesztésének húsz éve alatt a felhasználóktól - logopédusoktól, fejlesztő pedagógusoktól, szülőktől - kapott visszajelzések alapján formáltuk a feladatokat, gyakorlatokat. Mára több mint ezer iskolában és tízötezer(!) családban használják programjainkat a diszlexia kezelésére, rendszeresen és sikerrel.

Szeretném, ha tudnád: a Varázsbetű Programcsalád nem csodaszer! Önmagában attól, hogy megvásárolod programjainkat, nem javul gyermeked olvasási képessége, nem csökken a diszlexia. A diszlexia javításához arra van szükség, hogy gyermeked rendszeresen használja a játékokat. Elég napi húsz perc játék, és gyermeked olvasási képessége garantáltan gyors fejlődésnek indul! Gyermeked örömmel fogja használni ezeket a programokat, és olvasási képessége látványosan fog fejlődni.

A Varázsbetű Programcsalád kilenc különböző programot tartalmaz, ezek külön-külön is megvásárolhatóak. Áruk összesen 95.660 Ft, plusz a postaköltség.

Tudom, hogy szülőként Te is szeretnél a lehető legtöbbet tenni gyermekedért, és szeretnéd számára a legteljesebb, komplex segítséget biztosítani. Azonban azt is tudom, hogy ez a kilencvenezer forint feletti összeg a legtöbb család számára egyszerűen túl sok.

Szeretném, ha az olvasási nehézséggel küzdő gyerekek számára reális lehetőség lenne nemcsak az iskolai, hanem az otthoni gyakorlás is, ezért jelentős támogatást nyújtunk számodra a vásárláshoz, ha a programokat otthon fogod használni. Így a Varázsbetű Programcsalád ára

39.700 Forint,

családon belüli használatra. (Ezt az ajánlatunkat kizárólag családoknak tudjuk biztosítani!)

"Eddigi életem legjobb befektetésének látom a Varázsbetű Programcsaládot. Nagyon örülök neki! Gyermekeim szívesen ülnek le, és dolgoznak, játszanak a különböző feladatokkal. Még össze is vesznek, hogy ki a soros."

Sipos János

Most még egy különleges ajándékkal szeretnék a segítségedre lenni. Mivel ma rendeled meg a Varázsbetű Programcsaládot, szeretném Neked ajándékozni az

Útmutató a Varázsbetű Programcsalád használatához

című könyvünket. Ezt a könyvet a csomag részeként küldjük el Neked.
Az útmutató értéke 6.200 forint, és segítségével megsokszorozhatod a Varázsbetű hatékonyságát. A könyv segítségével szakszerűen segíthetsz gyermekednek. A kötet nélkülözhetetlen a Varázsbetűt használó szülőknek.

"Köszönettel megkaptam a könyvet és már el is olvastam. De jó lett volna mindezt tudnom így összefoglalva 4 évvel ezelőtt, mikor a fiam 5 évesen egy ceruzát sem volt hajlandó kézbe venni, nem hogy rajzoljon! De így is sokat tanultam belőle."

János Judit

Rendeld meg még ma a Varázsbetűt, és ajándékba kapod a 19.990 Ft értékű

Varázsbetű Szókincstár - angol nyelvtanuló szoftvert

is, melynek segítségével a diszlexiások is könnyebben tanulhatnak angolul. A Varázsbetű Szókincstár szoftvert úgy állítottuk össze, hogy azt azok is használni tudják, akik számára a nyelvtanulás eddig problémát jelentett. A szoftvert 600 szót, és 15 beépített szókészletet tartalmaz, melyek részét képezik az alap- és középfokú nyelvvizsga szóanyagának is.

A program szakít az szótanulás eddigi, unalmas formájával! A szavakat képek és példamondatok használatával mutatja be, és érdekes játékok segítségével segít megtanulni. A Varázsbetű Szókincstár olyan sokféle játékot kínál a nyelvtanulás segítésére, hogy az is élvezni fogja a nyelvtanulást, aki számára az eddig csak szenvedést jelentett!

Így áll össze a teljes csomag

Varázsbetű Programcsalád

Tartalmazza a következő kilenc programot:

1. Varázsbetű Bábel
2. Varázsbetű Anagramma
3. Varázsbetű Dyslex
4. Varázsbetű Szódominó
5. Varázsbetű Betűkirakó
6. Varázsbetű Számkaland
7. Varázsbetű Számmemória
8. Varázsbetű Számdominó
9. Varázsbetű Számország

73.560 Ft

Varázsbetű Szókincstár

Angol nyelvtanuló csomag

19.900 Ft

Útmutató

a Varázsbetű Programcsalád használatához

6.200 Ft


Összesen:

99.660 Ft helyett

39.700 forint.

Tehát a teljes csomaghoz most 39.700 forintos áron juthatsz hozzá. Ezt az árat kizárólag családok számára tudjuk biztosítani!

A vételár tartalmaz minden egyéb költséget is, így az ÁFÁ-t, a postaköltséget és a csomagolás árát is. A Varázsbetű Programcsaládba tartozó kilenc szoftvert egy lemezen küldjük el Neked, a Varázsbetű Szókincstár programot külön lemezen találod majd meg a csomagban. A könyvet a lemezek mellett találod majd meg. Akkor sincs gond, ha a számítógépedben nincs cd meghajtó: minden szoftverünk elérhető internetről letölthető formában is. A letöltési linket és az aktiválásról szóló tájékoztatót a csomagban találod majd meg.

Egyszerűen telepíthető

A szoftverhez egyszerűen használható telepítőt készítettünk, melynek használatával különleges szakértelem nélkül is gyorsan, néhány kattintás segítségével a gépre másolhatod a Varázsbetű Programcsaládot. A szoftver telepítése történhet lemezről is, de internetről letölthető telepítőt is biztosítunk arra az esetre, ha a gépben nincs cd-meghajtó. Az internetes telepítő innen tölthető le.

Ne várj tovább, rendeld meg a Varázsbetű Programcsaládot most!

"Ragyogónak tartom a programcsomagjukat. Pedagógus vagyok, s a megtekintés után ajánlottam a tanítványaim szüleinek. A kollégáim is elragadtatással nyilatkoztak a tartalmáról."

Dorcsinecz Jánosné

Garanciát adok Neked rá, hogy a Varázsbetű Programcsalád hatékony eszköz gyermeked olvasási képességeinek fejlesztésében. Annyira biztos vagyok benne, hogy a Varázsbetű Programcsalád megnyeri a tetszéseteket, hogy azonnali, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát ajánlok Neked. Ha gyermekednek nem tetszenek a játékok, ha olvasási képességei nem indulnak látványos fejlődésnek, vagy ha a lemez megvásárlása után bármilyen okból meggondolod magad, csak küldd vissza a lemezeket és a számlát, mi pedig visszafizetjük a vételárat. Egy hónap kérdezősködés nélküli pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a Varázsbetű Programcsaládra. Erről bővebben az Általános Szerződési Feltételekben olvashatsz.

A kockázatot tehát átvállaltuk, így nyugodt szívvel megrendelheted a Varázsbetű Programcsaládot.

A Varázsbetű Programcsalád Windows operációs rendszer (Windows XP, Vista, 7/8/10/11) alatt működik.

A Varázsbetű Programcsaládot a DPD futárszolgálattal küldjük el Neked. A vételárat kifizetheted megrendelés után weboldalunkon bankkártyával, vagy átvételkor a futárnak készpénzzel vagy bankkártyával. A csomagban megtalálod a Varázsbetű Programcsaládot, a Varázsbetű Szókincstár angol nyelvtanuló szoftvert, az Útmutató a Varázsbetű Programcsalád használatához című könyvet, a számlát, az internetes telepítők letöltési linkjét, valamint a telepítésről és az aktiválásról szóló tájékoztatót is.

Igénylőlap

Megrendelem a Varázsbetű Programcsaládot otthoni, családon belüli használatra. A lemezen található programokat iskolai vagy vállalkozási céllal nem használom.

Varázsbetű Programcsalád - 39700 Ft

szoveg
Kérlek, add meg adataid!
Név
E-mail
Irányítószám
Település
Cím
Telefon
Fizetés
módja

A fizetés bankkártyával történik itt a weboldalon, majd a csomagot futárszolgálattal küldjük el.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank.

Az elfogadott kártyák a következők:

A Varázsbetű Bt. székhelyének
országa és országkódja:
Magyarország (HU)

Tájékoztató a bankkártyás fizetésről
Kérdések és válaszok
a bankkártyás fizetésről

Megjegyzés

Szállítási adatok

Név
Irányítószám
Település
Cím
Általános Szerződési Feltételeket
szoveg

Kazal Kolos

Az olvasás öröm is lehet!

Azért dolgozunk, hogy egyetlen gyermek se valljon kudarcot az életben olvasási problémái miatt!


Önök írták

Az ingyenes 4 napos időszak alatt nagyon megtetszett, ezért vásároltam meg. A lányom nem dyslexiás, de fejlődése szempontjából megfelelt és bevált!

Csóka Krisztina, Budapest


Fanninak tetszik a program, ügyesen megtalálta az azonos szótagokat. A rövid-hosszú magánhangzókat még nem mindig megfelelően ejti ki, de biztos javulni fog. A memória játék jól megy neki, hamar megtalálja a párokat. Örülök, hogy megvettük neki!

Gergen Ágnes, Budapest


Még csak 4 napot játszottak vele a gyerekek, de nagyon tetszett nekik. Az iskolás és az óvodás kislányom is tudott magának játékot választani. Nekem a naplózás is nagyon tetszik, mert meg tudom nézni, hogy mikor mit hibáztak.

Páczelt Nóra, Miskolc


Szenzációs játék!!! Alsós tanító vagyok. Sok gyermeknek probléma a diszlexia. Na és a "nem akarok olvasni" is. Ezzel a programmal úgy olvas a gyermek, hogy észre sem veszi. Közben pedig egyre gyakorlottabban siklik szeme a betűkön.

Dvornitzky Tamáné, Tiszaföldvár


Nagyon jók a feladatok, érdekesek, változatosak. Szívesen játszik vele a gyerek.

Basticz Józsefné, Perkáta


A program rengeteget segít kislányom olvasásán, véleményem szerint nagyon hatásosan gyakoroltatja az olvasást a gyermekekkel!

Árva Zsófi, Makó


A lányomnak tetszett a program, napi rendszerességgel old meg feladatokat.

Czettischné Greskó Katalin, Kecskemét


15 éves lányom szeret számítógépezni, így a Varázsbetű program nagyon jól hasznosítható az ő tanításánál, gyakorlásánál. A legkisebb fiam olvasási nehézségekkel küzd, nála is nagyon fontos szerepet tölt be ez a fejlesztő program. Szívesen játszanak ezekkel a feladatokkal, és észrevétlenül fejleszt sok területet. Logopédusként tudom, milyen nagy hasznát veszik a gyerekek. A szülőknek mindig felhívom a figyelmét a Varázsbetű program nagyszerűségére. A visszajelzések alapján többen használják már. Megéri, mert kiváló a Varázsbetű!

Meláth Edina, Budapest


Tanítónő vagyok Szerbiában. Az iskolában a számítógépekre letöltöttem a programokat és a gyerekek nagy sikerélménnyel oldották meg a feladatokat.

Bálint Katalin, Horgos


Imádom használni, sok örömöm van benne. A gyerek is szívesen játszik vele.

Posztós Lászlóné, Fót


Ami számomra a legfontosabb, hogy a gyerek magától ül le feladatokat csinálni. Nem kell mellé ülni, és élvezi az egészet. Ő azt hiszi, hogy játszik, fel sem tűnik neki, hogy közben tanul is.

Szűcsné Pindzsu Mária, Ópályi


Nagyon jó, a feladatok ötletesek, érdekesek, játékosak. Leköti a gyermek figyelmét, izgatottan várja a következő feladatot. Nem csak diszlexiás gyermek számára jó, hanem gyakorlás szintjén bárkinek.

Haluska Zoltánné, Makó


A 7 éves lányomnak rendeltem meg, mert a demo verzió annyira tetszett Neki, hogy szinte el kellett rángatni előle. Sőt ami az alapoknál nem nagyon ment, itt szinte elsőre megértette. A gratuláló szövegek is nagyon jók, szinte ugrál a széken, annyira tetszik Neki.

Fehérné Torday Éva, Gyöngyös


Igen hasznosnak találom. Szépek a képek, vidámak a színek, a sikerélmény garantált a feladatok megoldása után! Az unokáimnak sokat segít, és még én is szívesen használom!

Kordics Jánosné, Baracska


Már az első foglalkozás után javulást tapasztaltunk, és a gyermek szívesen játszik.

Tokai Csaba, Biatorbágy


Kisfiam nagyon szeret vele játszani, sokat jelentenek neki a dicséretek, amiket kap a feladatok végén. Fantasztikus!

Szabóné Fürjes Klaudia, Csém


A Varázsbetű programtól kiválóbbal a diszlexia fejlesztéséhez eddigi munkám során még nem találkoztam. Saját gyermekem számára vásároltam meg, aki már "gyógyult" diszlexiás, és ezt felerészben ennek a programnak köszönhetjük.

Vargáné Horváth Izabella, Hatvan


A kislányom még a barátnőjével is ezt játssza, így biztos a siker...

Nagy Mária, Budapest


A gyermekek egyszerűen imádják. Használata során játszva olvassák össze a korábban nehézséget okozó betűket.

Sümegi Imre, Aszófő


Nagyon szeret Merci a programon gyakorolni. Már 3 nap után észrevehetően jobban ment az olvasás!

Szebenyi Csilla, Cegléd


Logopédusként először intézményemnek rendeltem meg a programcsomagot, melyet minden órámon használok, a gyerekek nagyon szeretik. Azt hiszem, egyértelműen kifejezi a véleményemet a programról az a tény, hogy most otthoni használatra is megvásároltam a saját gyermekeimnek.

Frank Sándorné, Budapest


Én azután rendeltem meg a programot, miután letöltöttem, és megnéztem a próbaverziót. Nagyon tetszik. Igényesen elkészített program. Köszönöm a munkájukat!

Kiss Lászlóné Willant Mónika, Egerág


A kisfiam imádja a cd-t és örömmel ül a gép mellé játszani, mert ő szerinte játék, nem gyakorlás!:) Ezt köszönöm, de őszintén!

Rostás Katalin, Nyíregyháza


Szép színesek a feladatok, az azonnali visszajelzés miatt is szeretnek vele dolgozni a gyerekek. Hasznosnak, jól hasznosíthatónak tartom. Segíti a gyerekek fejlesztését, tehát a munkámat. Köszönet érte.

Dorcsinecz Jánosné, Gyula


Sokoldalúan, de mégis játékosan fejleszt, nagyon megtetszett a színessége, és a változatos feladatok. Még a nagyobbik gyermekem is (12 éves) szívesen foglalkozott a feladatokkal, együtt oldották meg a kisebbikkel (6 éves)!

Nánásiné Ruppert Ildikó, Székesfehérvár


Nagyon jónak tartom. Érdekes, fejlesztő hatású. Ellenőrzi magát a gyermek, sikerélménye van, ha jól teljesít. Játékos, nem unalmas.

Sassné Pap Ildikó, Csurgó


Én vásárlás előtt próbáltam ki a programot. Azért tetszett, mert nagyon jól egymásra épülnek a feladatok. Motiváló hatású, mindenki saját tempójában használhatja. A gyermekeknek értelmes időtöltésükké válhat.

Balaskóné Goldfinger Lívia, Zalaegerszeg


Nagy tetszést aratott a gyerekek körében, és én is elégedett vagyok vele. Könnyen telepíthető, nincsenek hibajelentések, zökkenőmentesen működik. Külön jó, hogy az utasítások szóban is elhangzanak, tetszik a visszajelzések hangulata és módja is. A gyerekek játszi könnyedséggel kezelik a programot, örömmel vették birtokba.

Göröncsér Rita, Gyöngyös


Gyermekemmel együtt szívesen "dolgozunk" ezeken a feladatokon, ill. ő maga is örömmel "játszik" a Varázsbetűvel. Bár Barni semmi jelét nem mutatta diszlexiának oviban sem és most, elsőben sem, ennek ellenére hasznos időtöltés ez számára, s legalább ő is számítógépezhet, mint a többi kortársai... csak épp másként. :)

Delbel Zsuzsanna, Budapest


Rendkívül hasznosnak és jól használhatónak tartjuk az Önök által fejlesztett programot tanórai és tanórán kívüli foglalkozásokon egyaránt.

Pongrácz Tímea


A gyermeknek tetszik, élvezi a programmal töltött időt. Köszönjük a segítséget!

Tollasné Árvai Katalin, Gomba


Nagyon örülök, hogy rátaláltunk erre a hasznos segítségre, mert nem sok minden van a betűkkel kapcsolatban ami a fiamat leköti, de ez a program "elvarázsolta". Már a fejlesztő tanárának is mesélt róla, hogy milyen sokat gyakorol a szünidőben, pedig feltett szándéka volt a tanulás mellőzése. A család többi tagja is kipróbálta, és sorban állnak, hogy játszhassanak vele.

Madai Anikó, Gyál


Gyermekem szívesen gyakorol a feladatokkal, sikerélménye van. Idén magabiztosabban kezdte az iskolát, mint tavaly.

Cseresznyés Istvánné, Acsalag


Kellemes játék, sok hasznos, játékos tanulási lehetőség. Az illusztráció és a szókészlet valóban gondolkodtató, szélesíti a gyerekek látókörét, szókincsét. Meglehetősen gazdag program, érthető leírásokkal. Szeretik a tanítványaim is, és én is szívesen töltöm az időmet a felkészüléssel.

Győri Jánosné, Salgótarján


A játékos feladatok sokrétűsége lehetőséget ad a gyerekek aktuális igénye szerinti választásra.Mindig lehet olyan játékot választani, amellyel az adott időben gyermekünk szívesen foglalkozik.

Borbélyné Takács Judit, Eger


A program igen hasznos és jól használható a gyermekek fejlesztésére, kiválóan segíti a fejlesztő pedagógus munkáját.

TTRE DRK Általános Iskolája, Debrecen


Gyermekem egyedül is dolgozhat rajta, így ha munkában vagyok, és nem láthatom, akkor is le tudom ellenőrizni, hogy elvégezte-e a kiadott feladatokat.

Lepár Tamásné, Zalaegerszeg


Nekünk nagyon sokat segített a Varázsbetű. Most 2-dik osztályos a kisfiam, és ennek a programnak a segítségével folyékonyan olvas, és ráadásul nagyon sokat olvas az iskolai feladatokon kívül is :)

Duka Ferencz, Szada


Nagyon elégedettek vagyunk a Varázsbetű Programmal. Örülök, hogy több nehézségi fokozatban játszható.

Rusnak Henrietta, Fulek


Tegnap fiaim nekiláttak játszani a telepített programmal, úgy kellett a gépet kihúznom a kezükből. Fantasztikusan tetszik nekik, hogy ha jól oldanak meg egy-egy feladatot, akkor megdicsérik őket, sőt még dobolhatnak is!!!!

Szabóné Szabó Zsuzsanna, Budapest


Nagyon szeretem a CD-t, sok különféle képesség fejlesztésére tudom használni!

Fogjunk Össze Közhasznú Egyesület , Mezőberény


Gyermekeim nem diszlexiások, mégis megvásároltam a Varázsbetű programcsaládot. Ezek a feladatok nagyon hasznosak (nem úgy, mint egy lövöldözős játék), a gép előtt ülve játéknak tűnnek, és mégis fejleszti a szókincset, a helyesírást, stb. A sokfajta feladat miatt pedig nem válik unalmassá.

Szemenyei Gyöngyi, Orosháza


Rendkívül jó program, a gyerekek imádják, élvezik. Nagyban segíti a munkánkat az anyanyelv tanításában.

I.István Király Általános Iskola, Rétközberencs


Nagyon szuper! A kisfiam imádja, és észre sem veszi "játék" közben, hogy olvasni kell és gyakorol! :) Köszönöm!

Szőke Józsefné Rostás Katalin, Nyíregyháza


Féltem megrendelni a Varázsbetűt, mert a gyerek nehezen szánja rá magát a tanulásra, de ezzela játékkal a gyakorlatok nagy részét szinte hibátlanul megoldja, így sikerélményei vannak. Szívesen játszik vele. A kedvence a memória játék, mert az a legnehezebb.

Jónás Dorka, Budapest


Unokáimnak rendeltem, nagyon meg vagyok elégedve a programmal. Nagyon élvezi Gergő. Őt éves. Mindjárt az első alkalommal nagy örömet okoztak neki a dicséretek. Szívesen játszik a programmal.

Bertók Istvánné, Vác


Gyógypedagógusként azt hiszem nyugodtan mondhatom, igen nagy hiányt pótol ez a program. Sok-sok szülőnek, gyereknek mutattam meg, és még a 7.-8. osztályosok is jót játszottak vele. Nagyon hasznosnak tartom ezt a CD-t, itthon és remélem hamarosan az iskolámban is nemcsak a fejlesztésben, hanem preventív jelleggel is használom. Csak gratulálni tudok,hogy ilyen jó programot sikerült megalkotniuk!!!

Ny. Erika


Gyermekem középsúlyos értelmi fogyatékos, és szegénykémet a hideg rázta, ha meghallotta azt a szót, hogy tanulás. Mióta használjuk a programot, azóta szívesen ül le a gép mellé és játékosan sajátítja el azokat a készségeket, amire eddig gondolni sem mertünk.

Czibere Józsefné, Hajdúszoboszló


Nagyon jó, a gyermekem nagyon szerette, abszolút élvezte a játékokat, ráadásul más, mint egy sima feladatlap, és ez is segített, mert játéknak vette, nem feladatnak, közben pedig 5 évesen összeadott-kivont.

Forró Ildikó, Biatorbágy


A játékok és fejlesztő ötletek egyszerűek és zseniálisak. Unalmas óráinkban előszeretettel használgatjuk őket. Pedagógusként az iskolában is hasznát veszem majd.

Kovácsné Harangi Szilvia, Debrecen


Még az 1. szinten vagyunk, de a gyerek szívesen játszik vele. Sőt, még a 6 éves öccse is mindig ideül, és együtt játszanak: a nővére mondja, hová kattintson, a kicsi meg klikkel!

Szakács Mónika, Miskolc


A lányom, aki miatt megrendeltem a Varázsbetű Programcsaládot, élvezettel gyakorolja a játékos feladatokat. Számtannal és szövegértéssel vannak gondjai. A nagycsoportos kislányom is belekóstolt a könnyebb, egyszerűbb számtanba, neki ezek játékos, élvezetes feladatok. Ez a Programcsalád alkalmas a gyerekek fejlesztésére, azoknak is nagy segítség, akiknek nincs módjuk fejlesztő pedagógussal dolgozni.

Lengyel Zsuzsanna, Dunaföldvár


A programmal meg vagyunk elégedve. Tavaly vásároltam meg, és azóta használja lánykám a programot. Szereti, és sokat segít neki az olvasással szembeni félénkségét leküzdeni, egyre magabiztosabb a játékok hatására.

Soltész Szilvia, Vecsés


Nagyon tetszik a gyermekeimnek. Kifejezetten ajánlom autista gyerekeknek is. Nagy eredményeket érünk el a programmal.

Kovács Klaudia Éva, Szekszárd


A gyerek jól szórakozott a feladatokkal, ez kész csoda, mert már a haja is égnek áll bármilyen feladattól. A CD számunkra nélkülözhetetlen!

Varga Anna


A programot már évek óta gyakran használjuk tanulási nehézségekkel küzdő tanulóink fejlesztésére, és a gyerekek nagyon szeretik a játékos feladatokat.

Skáid Petőfi Sándor Tagiskola, Salgótarján


A fiam nagyon kedveli a játékos olvasást. De a legnagyobb öröm akkor érte, mikor egy jól elvégzett feladat után a program hangosan megdicsérte.

Pisztrán József, Kecskemét


Soha nem voltam híve, hogy a gyerekek leüljenek a számítógép elé. De ezzel a programmal a véleményem megváltozott. És a gyerekek is nagyon szeretik.

Pongracz Viktória, Budapest


8 éves kisfiam, aki áldiszlexia tulajdonságokat produkál, mert nem túl jó a módszer, amivel olvasni tanul, most, mint a megtáltosodott kis paci, úgy ül a feladatok előtt, és csinálja.

Végh Ivett, Székesfehérvár


A programcsalád kiválóan használható, hatékony segítséget nyújt egyes területek fejlesztése során. A gyakorlatok nagyon szórakoztatóak, élvezetesek, izgalmasak, motiváló hatásúak valamennyi korosztály számára. Sikerélménnyel gazdagodik a diák és a pedagógus.

Bárdos Lajos Általános Iskola, Hajdúszoboszló


8 éves kisfiam örömmel ül a gép elé, hogy gyakorolhasson a Varázsbetűvel. Nagy meglepetésünkre és örömünkre mindezt önmagától, szívesen teszi. Nagyon köszönjük!!!

Szabóné Fürjes Klaudia, Csém


Mi már kb. egy éve használjuk nagy örömmel és megelégedéssel. Elértük, hogy kisfiam, aki nem szeretett olvasni, mára szövegértésből és nyelvtanból ötösöket hoz haza. Igaz nem lett regényfaló, de ha olvasni kell nincs akadály.

Szijártó Piroska, Szekszárd


Tetszik, hogy ahogy fejlődik a gyerek, és egyre magasabb osztályba kerül, úgy választható neki egyre nehezebb feladat.

Szabó Péterné, Győr


Nagyon hasznosnak találom a Varázsbetű programcsaládot. Az összes programot kipróbáltuk. Kislányom órákig képes játszani vele. Lekötik a feladatok. A memória a kedvencei közé tartozik. Olvasásában már látjuk a változást. Köszönjük!

Békési István, Budapest


Nagyon tetszik a Varázsbetű program. Nagy örömmel használom a Down szindrómás kisfiammal, aki lassan, de folyamatosan fejlődik.

Kondás Teréz, Nyíregyháza


Nagyon jó és hasznos, egyszerű és érthető! A gyermekem már első alkalommal sikerélményben részesült, ami nagyon fontos a tovább fejlődésében! Köszönjük!

Asztalos Zsófia, Budapest


A kislányom 10 perc játék után kérte, hogy vegyük meg, annyira élvezte a kis sikereit. Bevallom, volt olyan feladat, ami engem is elgondolkodtatott, így mindketten jónak és hasznosnak találjuk ezt a játékos tanulást. Hálás köszönet érte!

Bozi Józsefné, Sárvár


A kulcsi iskola számára vásárolt programok tökéletesen működnek. A gyerekek (az elsőseim) harcolnak azért, hogy ki jöhessen a korrepetálás alatt játszani a programmal.

Pécziné Magyar Alexa, Kulcs


A programcsalád néhány programját immáron 3 éve használjuk fejlesztői munkánk során. A gyerekek nagyon kedvelik, gyakran kérik a foglalkozásokon. A feladatok sokrétűek, számos fejlesztési területen hatékonyan használhatók. Többek között ezért is bővítjük évről-évre a programok körét. Iskolánkban a 6-14 éves korosztály körében teljes lefedettséggel alkalmazzuk eredményesen.

Káli Erika fejlesztő pedagógus, Alsónémedi, Széchenyi István Általános Iskola


Gyermekem szívesen gyakorol a Varázsbetűvel, nem untatja, hiszen nem kell írnia, és pozitív visszajelzést kap. Sikerélménye van, és ösztönözve van, hogy hibátlan legyen :)

Nagyné Veres Zsuzsanna, Nagykálló


Nagyon jó a program. Kisebbik gyermekünket ezzel a módszerrel könnyebb volt a tanulásra rábírni. Sok hasznos dolgot tanult így. Még a két nagyobb gyermekünk - nekik nincs tanulási problémájuk - is szereti ezt a módszert. Főleg az angol programot.

Horváth Zsoltné, Komárom


A Varázsbetű nagyon jó játék, mindkét gyermekemnek tetszett. :) Kislányom nehezen tanult meg olvasni, és ma sincs hozzá kedve, ezzel viszont szívesen játszik. :)

Kiss Mónika, Győr


Nagyon jónak találom a programot. A kisfiam 2. osztályos, és nagyon élvezi a feladatokat. Vettem másfajta képességfejlesztő CD-ket is, de egyikkel sem foglalkozott ennyit, mint ezzel.

Lonkai Tünde, Hódmezővásárhely


Szemmel láthatóan javított a gyermekem matekeredményén, a tanulási kedvét is javította!!! Örömmel és magától gyakorol !

Váti Csilla, Budapest


A lányomnak nagyon tetszik, és ez már jó pont. Bár van olyan játék, amit még nem tud használni, lévén, hogy csak pár betűt ismer, ám ez is ösztönzőleg hat rá.

Miklós Lászlóné, Várpalota


Szuper a program, imádják a gyerekek! Sokkal hatékonyabb a gyakorlás, mint bármi eddig használt módszerrel.

Fülöp Krisztina


A kisfiam jelenleg 2. osztályos. Nagyon sokat "szenvedtünk", míg megtanult olvasni. Felcserélte, keverte a betűket, egyáltalán nem szeretett olvasni. Leültettem a Varázsbetű elé, és együtt elkezdtük csinálni a feladatokat, és csodák csodájára, napról-napra könnyebben ment az olvasás. Most ott tartunk, hogy este a kisfiam olvas mesét a kis tesójának, és szeret olvasni.

Szilágyiné Sági Szilvia, Tata


Utazó logopédus vagyok, sok intézményben megfordulok. Másfél éve használom a Varázsbetű programot iskolás gyermekekkel. Nagyon szeretik! Csak az a baj, hogy nincs annyi idő egy-egy gyermekre, amennyit ő szeretne!

Balákné Kovács Klára


A programcsaládot két iskolás (alsós) gyermekemnek vettem meg. Nincs tanulási problémájuk, de így nagyon jól be lehet gyakorolni az iskolában tanultakat. Eddig a feladatlapok készítése, ellenőrzése sok időmbe telt, így több időnk marad a gondtalan játékra, a gyerekeket sem kell noszogatni, hogy gyakoroljunk.

Csige Mónika, Sárisáp


Kislányom a Varázsbetűnek hála már folyékonyan olvas. :)

Staudt Gáborné, Pusztavám


Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk a Varázsbetű Fejlesztő Műhelyre. Kisfiam nagyon szívesen játszik a Varázsbetű programmal, a hírlevélben én is szakmailag színvonalas cikkeket olvashatok. Tetszik, hogy a megoldott feladatok hangos felolvasásával a verbalitás is megjelenik. Fontosnak tartom, hogy a kiegészítő programok által a képességek felmérésére, a nagymozgások fejlesztésére is lehetőség nyílik. Ugyanis a hatékony fejlesztés ezekkel együtt válik teljessé.

Schönfeld-Lakatos Andrea, Budapest


Nagyon féltem ezt a programot megrendelni, de a kisfiam nagyon szereti. Érdekes, hogy úgy kell a számítógép elől felállítanom. Most lesz 7 éves, és idáig nem engedtem számítógép közelébe. De ezzel a játékkal gyorsan tanul, és ami nekem, mint szülőnek nagyon fontos, közben együtt vagyunk.

Kecskés Nikoletta, Cegléd


Enyhe dyslexiás 8 éves lányom nagy kedvvel oldja meg a feladatokat, inkább nekem kell megszabnom az időkorlátot! Szívesen játssza végig a feladatokat. Nagycsoportos, 6 éves lányom is izgalmasnak tartja a játékokat, hosszan leköti a figyelmét.

Csanaky Balázs, Székesfehérvár


Nagyon tetszik. Gyermekem a játékosan gyakorolja az olvasást, úgy hogy közben egy kedvenc időtöltésével foglalkozik, számítógépezik.

Walterné G. Katalin, Budapest



Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu

Copyright © Varazsweb