"Ismerje meg gyermeke részképességeit"

tesztgyűjtemény

Ez a tesztgyűjtemény kitűnően alkalmas óvodás, általános iskolás és középiskolás gyermekek képességeinek felmérésére. Felmérheti azokat a képességterületeket, melyek gyermeke diszlexiájáért felelősek lehetnek, így megtudhatja, hogy gyermeke problémájáért mely terület gyengesége a felelős, és ezt a területet célzottan fejlesztve sokkal hatékonyabban és gyorsabban érhetnek el eredményeket, mintha általános olvasásfejlesztést végeznének. A tesztgyűjtemény segítségével vizsgálhatja

- az analízis-szintézis képességét,
- a betűismeretet,
- az olvasási készséget,
- az emlékezetet,
- a szerialitást,
- a szövegértést,
- a tájékozódást.

Tudom, e kifejezések közül több most még idegenül cseng, de hamarosan tudni fogja, melyik mit jelent, és melyik hogyan befolyásolja gyermeke olvasási képességét. Megtudhatja, hogy az egyes képességek közül melyik sérült, és melyik kiemelkedő. A teszt segítségével azt is megtudhatja, hogy mit kell tennie, ha valamelyik területen problémát észlel.

Egyszerű és könnyű használat

A teszteket pontos útmutatókkal láttuk el, kitöltésük, és értékelésük nem nehezebb, mint egy tea elkészítése. Könnyen használhatóak, és értékelhetőek, az eredményük mégsem felületes, hanem alapos és mély. Ez a teszt ebben is különleges, hiszen nem csak az eredményt adja meg Önnek, de azt is pontosan elmondja, hogy gyermeke hogyan, milyen feladatok megoldásával fejlődhet.

Van egy nagyon fontos jellemzője a gyűjteménynek, amiről még nem beszéltem. A teszteket nem csak egyszer végezheti el gyermeke, hanem többször is. Így pontosan nyomon követheti gyermeke fejlődését, lemérheti javulását. A tesztsorozatot erős, jó minőségű papírra nyomtattuk ki. A kilencven, A4-es méretű lapból álló gyűjteményhez gyűjtőmappát adunk Önnek ajándékba.

Nem csak szakembereknek

Ezen a tesztgyűjteményen nagyon sokat dolgoztunk. Sok időbe telt, amíg kidolgoztunk egy könnyen érthető, könnyen használható rendszert, melynek értékeléséhez nem kell képzett szakembernek lennie. És ez még csak az első változat volt. Ezután sokat kellett próbálgatnunk az egyes változatokat, és mindig akadt újabb finomítanivaló, hiszen a célunk az volt, hogy egy pontos, hatékony eszközt adjunk az Ön kezébe. Több, mint másfél évünkbe telt, amíg a tesztek mai formáját kialakítottuk.

A gyűjtemény kialakítására is nagy gondot fordítottunk. Bár próbáltak rábeszélni, hogy olcsóbb, gyengébb minőségű papírra készítsük el, de nem hagytam magam, mert a cél az volt, hogy Ön hosszú időn keresztül is használhassa a készletet.

Minél hamarabb, annál könnyebb

Az államot nem érdekli ez a probléma, a politikusok nem figyelnek oda rá kellőképp, nem érdekli őket, hogy az Ön gyermekével mi lesz, ezért nagyon sok időbe telik, mire ingyenes vizsgálatokra bejut. Akár négy-öt hónapot is várnia kell a felmérésre, de nem ritka az sem, hogy több mint fél év a várakozási idő. Ez azért elviselhetetlenül hosszú idő, mert a diszlexia kezelése annál hatékonyabb, minél előbb elkezdődik. Minden egyes nap halogatás csökkenti a javulás esélyeit.

Nem kellenek a kudarcok!

Persze vannak szakemberek, akik a diszlexia felmérését magánórák keretei között is elvégzik, azonban az ő óradíjuk legkevesebb négyezer forint. Egy ilyen részletességű tesztsorozat felvétele és értékelése legkevesebb hét órába telik. Tehát legjobb esetben is 28.000 forintot kell fizetnie, és akkor még csak egy egyszerű szakvéleményt kap, senki nem mondja meg Önnek, hogy mit is kell tennie, mit kell gyakorolnia, játszania gyermekével, hogy a probléma megoldódjon.  Ez a teszt ebben is különleges, hiszen nem csak az eredményt adja meg Önnek, de azt is pontosan elmondja, hogy gyermeke hogyan, milyen feladatok megoldásával fejlődhet.

Szeretném, ha az Ön gyermekének nem kellene tovább várakoznia, további kudarcokat elszenvednie, ezért ehhez a tesztgyűjteményhez nem 28.000 forintért, nem is 25.000 forintért, de még csak nem is 20.000 forintos áron juthat hozzá. Szándékosan alacsonyan tartjuk a gyűjtemény árát, hogy minden gyermekéért felelősséget érző szülő - köztük Ön is - hozzájuthasson ehhez a lehetőséghez.

Az "Ismerje meg gyermeke részképességeit" című tesztgyűjteményhez, és a hozzá tartozó ajándékokhoz most mindössze 15.900 forint befektetéssel juthat hozzá.

Ne halogassa tovább!

Ez a befektetés megváltoztathatja gyermeke jövőjét, jobbá teheti sorsát.

Töltse ki az alábbi igénylőlapot, és nem kell hónapokat várnia, pár napon belül kézbe veheti a teszteket, és megtudhatja, pontosan milyenek gyermeke képességei, megtudhatja, min kell javítani, és gyermeke képességeinek, igényeinek megfelelő feladatokat kap kézbe.

Szeretném, ha gyermeke nem szenvedne hátrányt a késlekedés miatt, ezért a postaköltséget, és a csomagolási díjat is elengedjük. Kérje most a csomagot az alábbi  igénylőlapon!

A tesztsorozatot két munkanapon belül elküldjük Önnek. A csomagot postán küldjük, utánvéttel.

Igénylőlap

Kérem az "Ismerje meg gyermeke részképességeit!" című tesztgyűjteményt az ajándék gyűjtőmappával 15.900 Ft-ért.

Ismerje meg gyermeke részképességeit - 15900 Ft

szoveg
Kérem, adja meg adatait!
Név
E-mail
Irányítószám
Település
Cím
Telefon
Fizetés
módja

A fizetés bankkártyával történik itt a weboldalon, majd a csomagot futárszolgálattal küldjük el Önnek.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank.

Az elfogadott kártyák a következők:

A Varázsbetű Bt. székhelyének
országa és országkódja:
Magyarország (HU)

Tájékoztató a bankkártyás fizetésről
Kérdések és válaszok
a bankkártyás fizetésről

Megjegyzés

Szállítási adatok

Név
Irányítószám
Település
Cím
Általános Szerződési Feltételeket
szoveg


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu