A Te gyermeked számára is szenvedés a nyelvtanulás?

Egy egyszerű módszer, mellyel gyermeked gyorsan és egyszerűen tanulhatja az angol nyelvet, és amit még szórakoztatónak is talál!

Te is tudod,  milyen érzés azt figyelni, ahogy gyermeked szenved a nyelvtanulással? Látod, hogy küszködik, látod, hogy akarja, mégsem megy neki? És hiába szeretnél neki segíteni, csak állsz tehetetlenül, nem tudsz semmit tenni!

Az angol nélkülözhetetlen!

Az angol nyelv szerepe ma megkérdőjelezhetetlen a világban: nem csak az idegenforgalomban és az üzleti életben van rá szükség, hanem a tanuláshoz, a szakmai tájékozódáshoz, a hétköznapi információszerzéshez, a számítógépek, és az internet használatához, a munkához, sőt egyre inkább a szórakozáshoz is.

A nyelvtudás a jobb jövő kulcsa!

Aki ma nem beszél idegen nyelvet, az szűk ketrecbe zárja magát, melyből nagyon nehéz szabadulni: korlátozottak a tanulási lehetőségei, kevésbé tud elhelyezkedni, és ha felveszik, kisebb a bére, mint a nyelvtudással rendelkező kollégáké. Ha gyermeked nyelvtudás nélkül megy külföldre, nem tud kapcsolatot teremteni, nehezebben tájékozódik, és természetesen ott sem talál magának munkát. Sokszor még Magyarországon is kellemetlen helyzetbe kerülhet, ha nem tud válaszolni, mikor angolul megszólítják.

Ennek ellenére Európában még mindig Magyarországon beszélnek a legkevesebben angolul. Nálunk csak minden ötödik ember tud angolul beszélgetni, míg például a finneknél vagy az osztrákoknál tízből heten.

Nyelvtudás nélkül nincs diploma!

De a nyelvtudás nemcsak ezért fontos, hanem a diploma miatt is: Magyarországon csak az kaphat diplomát, aki legalább egy középfokú nyelvvizsgát szerez, de vannak olyan szakok, ahol még ennél is keményebbek az elvárások, például felsőfokú, vagy két középfokú, esetleg szakmai nyelvvizsgát kérnek.

Szülőként sokszor tehetetlenül nézzük, ahogy gyermekük kínlódik az angollal, és hiába is szeretnénk, nem tudunk segíteni, mert annak idején nem tanultunk nyelvet, nem angolt tanultunk, nincs elég időnk, vagy egyszerűen nincsenek meg a nyelvtanításhoz szükséges képességeink. Ezért aztán kénytelenek vagyunk nyelvtanárt fogadni gyermekünk mellé 3-4000 forintos áron. Ha csak heti két órával számolunk, akkor is hamar összejön éves szinten a 300.000 Ft. És ha jól sejtem, egy év alatt a Te gyermeked sem tanulja meg a nyelvet! Iszonyú terhet ró a családokra a nyelvtanulás, ennek ellenére megteszünk mindent, hiszen azt szeretnénk, hogy gyermekünk jó esélyekkel vágjon neki az életnek.

Éppen ezért fejlesztettük ki a Varázsbetű Szókincstár című programot, mely gyermeked számára könnyűvé és játékossá teszi a nyelvtanulást.

Lehet szórakozás a tanulás?

A Varázsbetű Szókincstár 13 izgalmas játék segítségével teszi könnyűvé a nyelvtanulást. A játékok nem elsősorban a szó-szó kapcsolat (pl.: apple - alma) megtanítására törekszenek, hanem a szót szövegbe ágyazva ismertetik meg a játékossal. (pl: An apple a day keeps the doctor away. - Napi egy alma az orvost távol tartja.)  Így nemcsak a szó jelentése épül be mélyebben gyermeked emlékezetébe, de rögtön a szövegszintű alkalmazáshoz is kap mintát. A tapasztalatok szerint ez sokkal hatékonyabb módja a szótanulásnak, mint a hagyományos magolás.

Az angol nehéz a magyarnak

Az angol nyelv nekünk magyaroknak abból a szempontból is nehéz, hogy nagyon különböznek az írott szavak ejtésének szabályai a magyar nyelvtől, ráadásul még a szabályok alól is rengeteg a kivétel, a különleges ejtésű szó. Éppen ezért a Szókincstár programban gyermeked nemcsak a szó írott alakját láthatja, hanem meg is hallgathatja a szót és a szóhoz tartozó mondatot is angolul és magyarul is. Az angol szavakat és mondatokat egy különlegesen szépen beszélő amerikai színésszel vettük fel, ennek köszönhetően gyermeked közvetlen tapasztalatokat szerezhet az angol nyelv használatáról.

Felkészít a középfokúra

A Varázsbetű Szókincstár 15 különböző szókészletet tartalmaz, melyeket a középfokú nyelvvizsga követelményeinek megfelelően állítottunk össze. A szókészletek a köznapi társalgás témaköreit ölelik fel, olyanokat például, mint az étkezés, a család, az iskola, vagy a közlekedés. A célunk az volt, hogy gyermeked gyorsan jusson használható, azonnal alkalmazható nyelvtudáshoz. De a Varázsbetű Szókincstár segítségével nemcsak a beépített szókészleteket használhatod, hanem Te magad is készíthetsz újabb szószedeteket, így gyermeked napi iskolai felkészüléséhez is hasznos eszközt kapsz a kezedbe.

Már nem nehéz!

A monoton szótanulás mindenkinek nehéz, de különösen sok problémát okoz a tanulási nehézséggel, diszlexiával, figyelemzavarral küzdők számára. Nekik nagy segítséget jelent, hogy a Varázsbetű Szókincstár játékok segítségével tanítja a szavakat. Így a tanulás többé nem kínlódás, hanem öröm és sikerélmény. A Varázsbetű Szókincstárral való tanulás következtében gyermeked angol szókincse villámgyorsan fejlődik, javul az angol szavak helyesírása, és köszönhetően a szövegkörnyezetben való tanulásnak, könnyebben fogja mondatokba illeszteni és alkalmazni a tanultakat. Ha gyermeked ezzel az izgalmas játékkal tanul, akkor hamar észre fogod venni, hogy iskolai eredményei is javulnak, és megnő az önbizalma.

Segít a memorizálásban is

A Varázsbetű Szókincstár az ismétlésben és megerősítésben is fontos segítséget jelent. Időről időre elővehetitek a már megtanult szókészleteket is, és újra játszhattok velük, így a szavakat rögzíthetitek a hosszútávú memóriában, és megelőzhetitek a felejtést.

Fotók a gyorsabb megértésért

A szavakhoz minden esetben fotók is tartoznak, így a szó írott és kiejtett formája rögtön összekapcsolódik gyermeked elméjében a képpel. Amikor gyermeked meghallja vagy elolvassa a szót, akkor nem kell a magyar fordítás után kutatnia az emlékezetében, hanem megjelenik előtte a mentális kép. Ez növeli a szövegértés hatékonyságát és sebességét.

A Varázsbetű Szókincstár a számítógép nélküli tanulást is segíti: A szószedeteket kinyomtatva szókártyákat készíthetsz, melyeket gyermeked bárhová magával vihet, és tanulmányozhat. Így akár a buszon, a kocsiban, vagy az iskolában a szünetekben is fel tudja frissíteni gyermeked a tanultakat.

Intenzív és olcsó tanulási lehetőség

A Varázsbetű Szókincstár ideális megoldás, ha gyermeked számára intenzív nyelvgyakorlási lehetőséget keresel. A Szókincstár gyors és hatékony nyelvtanulási lehetőséget biztosít. Bár nem pótolja teljes egészében a nyelvtanárral való tanulást, kiváló kiegészítése az iskolai, vagy a nyelvtanfolyamon való tanulásnak, és jó megoldás a korábbi ismeretek felelevenítésére.

Tudom, hogy szülőként sokszor aggódsz gyermeked jövőjéért, szeretnéd, ha sikeres lenne az iskolában, hogy később jó középiskolába és jó egyetemre vegyék majd fel. Éppen ezért nagyon fontos, hogy gyermeked mély, jól alkalmazható nyelvtudást szerezzen. A Varázsbetű Szókincstár éppen ezt teszi lehetővé számotokra.

Képzeld el, hogy legközelebb, mikor külföldön jártok, gyermeked szólal majd meg, ő vásárol a boltban, ő beszél a hotelben vagy az étteremben, ő kér tájékoztatást a helyiektől. Büszke lennél rá? Biztos vagyok benne, hogy igen!

Bizonytalan vagy? Nem tudod, hogy segít-e nektek ez a program? Próbáljátok ki!

Örömgarancia!

A Varázsbetű Szókincstár szoftverre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk. Ha úgy döntesz, hogy nincs rá szükséged, egyszerűen küldd vissza, és mi visszafizetjük Neked a vételárat! Nincs kockázat, nincs rizikó, nincs kérdés, egyszerűen visszautaljuk a szoftver árát! Nem tévedhetsz, garantáljuk Neked az örömet!

Segíts gyermekednek, és rendeld meg ezt a szórakoztató és izgalmas játékot, mely megismerteti gyermekeddel a nyelvtanulás örömét!

Töltsd ki az igénylőlapot, majd nyomd meg az oldal alján látható gombot. E-mailben visszaigazoljuk kérésed, és két munkanapon belül átadjuk a futárnak a csomagot. A csomagot a DPD futárszolgálat szállítja ki Neked. A postaköltség Magyarországra ingyenes. A vételárat a futárnak fizetheted ki készpénzben.

A fenti ár kizárólag családi használatra érvényes. Intézményi vásárlás esetén keresd ügyfélszolgálatunkat.

Varázsbetű Szókincstár

A Varázsbetű Szókincstár segít az angol szókincs hatékony és gyors bővítésében, javítja a hallás utáni szövegértést, növeli az olvasás sebességét, és fejleszti az angol nyelvű helyesírást. A szoftver a játék vidámságát használja az angol nyelv megszerettetésére.

Varázsbetű Szókincstár - 14990 Ft

szoveg
Kérem, adja meg adatait!
Név
E-mail
Irányítószám
Település
Cím
Telefon
Fizetés
módja

Fizetés
ütemezése

A fizetés bankkártyával történik itt a weboldalon, majd a csomagot futárszolgálattal küldjük el Önnek.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank.

Az elfogadott kártyák a következők:

A Varázsbetű Bt. székhelyének
országa és országkódja:
Magyarország (HU)

Tájékoztató a bankkártyás fizetésről
Kérdések és válaszok
a bankkártyás fizetésről

Megjegyzés

Szállítási adatok

Név
Irányítószám
Település
Cím
Általános Szerződési Feltételeket
szoveg


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu