A 4 napos kipróbálás sokat segített abban, hogy meggyőződjünk a program erényeiről, a logopédusunk is megerősítette a döntésünk helyességét így már alig várjuk, hogy használhassuk. Problémamentes felnőttként is élvezetesnek találom és a kor szellemében, számítógépen gyakorolva a gyerekeknél is eredményesebbnek gondolom a hagyományos módszernél.
Nedermann Magdó , Tárnok


Kedves Kolos!
A munkahelyem (Nevelési Tanácsadó) megvette a Varázsbetűt, én tegnap próbáltam ki "élesben" gyerekeken. Az eredmény fantasztikus volt. Én magam is élveztem, a feladatok változatossága, a könnyen kezelhetőség, a feladatok közti gyors és rugalmas átjárás lehetősége a korábban ismertekhez képest ezerszer jobb! Több korosztállyal próbáltam, az óra végén alig tudtam kilökdösni a gyerekeket. A másodikos Sanyikám, akit amúgy elég nehéz feladatban tartani, miután 50 percen át dobálta a befőtteket, mondatokat párosított stb., az óra végén azt mondta: "Ma miért nem tanultunk?"
Csak gratulálni tudok ehhez a remek programhoz. A hang effektusok és üdvrivalgások a sikeres megoldások után csak hab ezen a finom tortán!
Fehérvári Katalin logopédus


Utazó logopédus vagyok, sok intézményben megfordulok. Másfél éve használom a Varázsbetű programot iskolás gyermekekkel. Nagyon szeretik! Csak az a baj, hogy nincs annyi idő egy-egy gyermekre, amennyit ő szeretne. Gratulálok, jó ötlet, kidolgozás, bevezetés, piac-képes termék!
Balákné Kovács Klára, katya@level.datanet.hu


Nagyon sokoldalúan használható, önálló órai munkához, képességfejlesztéshez, felzárkóztatáshoz is. Beszédhiba miatt lemaradó tanulóinknak fantasztikus segítség. Köszönjük.
Székely Márton, Bakonysárkány-Vérteskethely ÁMK


A program nagyon sokrétű, mindenre kiterjedő program a legfiatalabb korosztálytól kezdve a legidősebbekig kiválóan használható. Mivel játékos szerkezetű, tanulóink nagyon szeretik.
Lénárt Györgyné igazgató
Martin János Szakközépiskola, Miskolc


A 4 napos kipróbálás sokat segített abban, hogy meggyőződjünk a program erényeiről, a logopédusunk is megerősítette a döntésünk helyességét így már alig várjuk, hogy használhassuk. Problémamentes felnőttként is élvezetesnek találom és a kor szellemében, számítógépen gyakorolva a gyerekeknél is eredményesebbnek gondolom a hagyományos módszernél.
Nedermann Magdó , Tárnok


 

Megrendelés
intézmények, cégek részére

Megrendelem a Varázsbetű Fejlesztő Műhely által készített Diszlexia-Diszkalkulia Programcsaládot intézményi vagy vállalkozási célokra.

A számlát a számlázási cím rovataiban megadott adatokra állítjuk ki. A fizetés módja banki átutalás, a fizetés határideje 8 nap. Kérem, ha ennél hosszabb fizetési határidőre van szüksége, azt a megjegyzés rovatban jelezze.

Ha megvásárolta a Varázsbetű Programcsalád korábbi változatát, akkor a legfrissebb 2015-ös változathoz 50% kedvezménnyel juthat hozzá. Ezt a megrendelőlapon jelezheti.

Szintén a megrendelőlapon jelezheti, ha részletfizetésre van szüksége.

A csomagot a DPD futárszolgálat szállítja a szállítási cím rovatban megadott címre. A postára adás határideje a megrendelés kézhez vételétől számított 2 munkanap. Kérem, ha hosszabb szállítási határidőt szeretne, jelezze a megjegyzés mezőben.


 

Szállítási cím

Cégnév:

Kapcsolattartó személy neve:

Irányítószám:

Település:

Utca, házszám:

E-mail:

Telefonszám:

Számlázási cím

   

Cégnév:

Irányítószám:

Település:

Utca, házszám:

 

A megrendelés


A vásárolni kívánt programok használati joga:

Egy gépre    2-5 gépre     10 gépre

 

Frissítést kérek! (Kérem, akkor jelölje be, ha a Varázsbetű Programcsalád korábbi, 2008-as vagy azt megelőző változatát már megvásárolta!)

 

Részletfizetést kérek!

 

A következő programokat rendelem meg:

(Jelölje be a megvásárolni kívánt és ajándékba kért programokat is. Mi kiszámoljuk az Önnek az árat.)

 

Ár

Számkaland

     

 A vételár (ÁFÁ-val, postaköltséggel):

 

Megjegyzés:

 

________________________________________________

Megrendelés e-mailben

Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő
Műhely
info@varazsbetu.hu
tel/fax: 87/482-155  
mobil: 30/227-06-91
8230 Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.

 Szuper a program, imádják a gyerekek! Sokkal hatékonyabb a gyakorlás, mint bármi eddig használt módszerrel.
Fülöp Krisztina


Rendkívül hasznosnak és jól használhatónak tartjuk az Önök által fejlesztett programot tanórai és tanórán kívüli foglalkozásokon egyaránt.
Pongrácz Tímea


Logopédusként dolgozom egy budapesti általános iskolában. Az összes megismert logopédiai program közül szeretném kiemelni ezt, az én elvárásaimnak leginkább megfelelő, legsokoldalúbb programot.
Balogh Péterné


Ragyogónak tartom a program-csomagjukat. Pedagógus vagyok, s a megtekintés után ajánlottam a tanítványaim szüleinek. A kollégáim is elragadtatással nyilatkoztak a tartalmáról.
Dorcsinecz Jánosné


Nagyon-nagyon tetszik ez a gyakorló anyag! Én ált. isk. 1-2. osztályában tanítok olvasni, írni, és csak gratulálni tudok ehhez a munkához! Az biztos, hogy tanítványaimnak és iskolámnak javasolni fogom a vásárlást! Az a véleményem, hogy nem csak diszlexia kezelésére, hanem teljesen átlagos gyerekeknek is igen jó gyakorlást biztosít ez a sokszínű feladatsor!
Csányi Judit


Mi nyáron vettük meg a programot, és nagyon szeretjük:) Én tanítok is iskolában elsősöket, nekik is megvette az iskola, és órán is használjuk, valamint több tanítványomnak megvan már otthoni gépen is, szóval csak ajánlani tudom komplexitása miatt.
Dytta


Kedves Kolos! Két éve használjuk az iskolában kolléganőmmel a programokat. Évente legalább 50 gyermek ismerkedik a segítségeddel az olvasás örömeivel, vannak kiemelten kedvelt programelemeink, és rengeteg jó tapasztalatunk.
Pappné Kati


Ez tényleg megéri!
Molnárné Szűcs Andrea


Jó szívvel tudom ajánlani a programot minden kisgyermeknek, aki nehezen olvas, s már talán nem is szeret; és minden szülőnek, akit elszomorít gyermeke sikertelensége, kudarcai e téren. A számítógép "varázsa", a sok vidám grafika, hang elfeledteti a gyermekkel, hogy valójában OLVAS.
Nemcsak kisfiam használja jókedvvel, hanem leányom is, akinek bár semmi problémája nincs a betűfelismeréssel, az olvasással, de élvezi a "JÁTÉKOT".
Sodics Péter

 

Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.

Telefon:87/482-155, Mobil:  30/227-06-91, Fax: 87/482-155

e-mail:
 
iroda@varazsbetu.hu