Szeretne olyan játékot gyermekének, mely valóban fejleszti képességeit, és melynek igazán örül?

Önnek is elege van a haszontalan, pár használat után a lomtárba kerülő, unalmas játékokból?

Szülőként valószínűleg Ön is sokszor töprengett azon, hogy gyermekének hasznos dolgot vegyen ajándékba, vagy valami olyat, amire ő vágyik, de aminek egyébként nem sok értelme van.

Nyilván Ön is elsősorban hasznos ajándékot szeretne adni, olyasmit, amiről tudja, hogy gyermeke javára válik. De szeretné azt is, hogy gyermeke valóban örüljön az ajándéknak, ne tegye félre szomorúan.

A jó játék fejleszt

A szülők véleménye szerint - egész pontosan 86%-uk gondolta így - a jó ajándék fejlesztő, azaz erősíti a gyerekek képességeit, bővíti tudásukat, okosabbá és határozottabbá teszi őket. Ugyanakkor magányosan a legtöbb játék unalmas, valóban izgalmassá az teszi őket, hogy közösen lehet velük játszani, lehet közben beszélgetni, nevetni, bohóckodni, fura dolgokat kitalálni, versenyezni.

Játszva könnyebb

A képességek fejlesztése természetesen nagyon fontos feladat, de nem válhat monoton, unalmas tevékenységgé. A tanulás és a képességfejlesztés akkor a leghatékonyabb, ha játékos formában történik, ha gyermeke észre sem veszi, hogy tulajdonképpen ő most tanul.

Ebben segít Önnek legújabb játékunk, a "Kapd el a Szfinxet!" társasjáték, melyet elsősorban a sorrendemlékezet és a sorrendiség képességének fejlesztésére dolgoztuk ki.

Egy, kettő, három, négy...

A sorrendemlékezet és a sorrendiség képessége az egyik legfontosabb tanulási képesség. Fontos szerepe van az olvasási és számolási zavar kialakulásában.

Ha gyenge gyermeke sorrendemlékezete, akkor nem tud megjegyezni összetett feladatokat, utasításokat, rossz eredményt ér el tollbamondás során, nem képesek felismerni a sorozatok szabályait, és nem tudja felidézni az egymás után következő elemeket. A sorrendiség képességének fejletlensége gyenge iskolai eredményeket, lassú tanulási tempót, és általában a tananyag rossz megértését eredményezi.

Sokoldalú fejlesztés

A "Kapd el a Szfinxet!" társasjáték hatékonyan fejleszti a sorrendiség képességét és a sorrendemlékezetet, de mellette gyermeke más tanulási képességeit is fejleszti. Ezek például

- a nagymozgások és a finommozgások,
- a szövegértési képesség,
- a vizuális megkülönböztető képesség,
- a ritmusérzék,
- a logika,
- a mozgás és a beszéd összerendezettsége,
- a formaismeret,
- a szem-kéz koordináció,
- a tájékozódás térben és időben,
- a szókincs,
- az emlékezet,
- a figyelem,
- a szabálykövetés
- a számfogalom,
- a szociális képességek.

A "Kapd el a Szfinxet!" társasjáték sokrétű képességfejlesztésének köszönhetően gyermeke olvasási és számolási képessége erősödik.

Könnyebb az iskola

A játék négy éves kortól játszható. Ha gyermeke még óvodás, akkor a játéknak köszönhetően könnyebb lesz számára az iskolakezdés, ha már iskolás, akkor pedig javulni fognak az iskolai eredményei. Ennek köszönhetően gyermeke önbizalma megerősödik, magabiztosabbá, határozottabbá válik, könnyebben teremt kapcsolatokat, barátságokat.

Gyorsabb a tanulás

A sorrendemlékezet erősödésének köszönhetően gyermeke könnyebben és gyorsabban tanul majd, a tanulás kevesebb időt igényel, így több lehetőség marad közös játékra és pihenésre.

A legnagyobb ajándék: a figyelem

A gyerekek számára a legjobban vágyott ajándék valójában nem egy játék, nem egy tárgy, nem egy újabb doboz a polcra. Bár ezt ők maguk legtöbbször nem tudják így megfogalmazni, a legfontosabb ajándék számukra a szülő figyelme, szeretete.

Persze, mi, szülők szeretjük gyermekeinket, ez nem is kérdés. Ezért dolgozunk minden nap, ez irányítja az életünket, minden tettünkben és gondolatunkban ott vannak gyermekeink. Most mégsem erre gondolok, hanem sokkal inkább arra a fajta figyelemre, ami az aktív együttlét során nyilvánul meg, amikor beszélgetünk, meghallgatjuk egymást, megöleljük a másikat, amikor végre nem arról van szó, hogy mi a lecke a suliban, vagy hogy rakj rendet a szobádban, hanem amikor együtt vagyunk "csak úgy", az együttlét kedvéért. Erre ad lehetőséget ez a játék.

Igazi játék, örök emlék

A "Kapd el a Szfinxet!" társasjáték valódi játék: öröm vele játszani! A közös játék közben együtt fognak nevetni és beszélgetni, együtt élik át a sikerélményt, amit a feladatok megoldása jelent, együtt fognak izgulni és szurkolni, és így közelebb kerülnek egymáshoz, erősödik kapcsolatuk. Ezzel a társassal játszani igazi élmény, olyan emlék, melyet gyermeke egész életében magával visz majd, melyre szívesen emlékszik majd harminc év múlva, melyről örömmel mesél majd gyermekeinek, unokáinak.

Gyors és változatos

A "Kapd el a Szfinxet!" társasjátékhoz nem kell sok előkészület: ha van egy szabad fél órájuk, negyven percük, már játszhatnak is. A tábla gyorsan felállítható, a játék gyors és pörgős. Akár egy áramszünet esetén is játszható, hiszen a játékhoz mindent megtalál a dobozban.

A doboz rengeteg feladatot tartalmaz, közel 150  különféle feladvány, több mint 200 kártya található a dobozban, ezért nagyon változatos és érdekes. Ráadásul a játékokat többféleképp is lehet játszani, így az egyes játékosok életkoruktól, képességüktől függően változó nehézségi fokozaton oldhatják meg a feladatokat.

4 az 1-ben

Szerettük volna a lehető leghasznosabb készletet átadni Önnek, ezért a társast úgy állítottuk össze, hogy az alapjáték mellett további három játékot is játszhassanak. A "Kapd el a Szfinxet!" társasban így talál egy memóriajátékot, mely az emlékezetet, a formafelismerést és a logikát fejleszti, egy párkereső "Fekete Péter" társasjátékot, melynek használatával fejlődik a logika és az alakismeret, valamint egy "Csapd le, Csacsi!" játékot, melynek segítségével a csoportokba rendezést, a közös tulajdonságok felismerését javíthatja.

Még azt is kibírja, ha rááll!

Biztosan találkozott már Ön is olyan játékkal, melynek doboza vékony kartonból készült, így nagyon hamar meggyűrődött, megrongálódott, például amikor a játékokat a polcon egymásra helyezve tárolják. Sokszor a doboz tartalma is sérül ilyenkor.

Szerettük volna ezt a hibát elkerülni, ezért a játékot úgy készítettük el, hogy tartós legyen: vastag, minőségi anyagot használtunk, melyre kasírozással vittük fel a borítóréteget, így olyan különlegesen erős dobozt tudtunk készíteni, mely még akkor sem roppan össze, ha más társasjátékokat, vagy könyveket helyez rá. Sőt, még azt is kibírja, ha egy kisgyerek rááll! Így  a társasjáték még rendszeres használat mellett is hosszú évekig szép maradhat.

Az erős doboz a játék tartalmát is védi a sérüléstől, mert az volt a célunk, hogy olyan készletet adjunk az Ön kezébe, melyet akár majd a következő generáció is használhat.

Csokis mancs? Nem gond!

Sokszor jelent problémát, hogy a gyerekek maszatos kézzel fogják meg a játékokat. A papír a szennyeződést ilyenkor magába szívja. Tisztítani is hiába próbálná, hiszen a víz, vagy a tisztítószerek csak még inkább tönkretennék az anyagot.

Ennek a gondnak a kiküszöbölésére a doboz, a tábla és a kártyák felületét fóliával vontuk be, így a játék tisztíthatóvá vált. Nem gond, ha gyermeke csokis vagy festékes kézzel nyúl a játékhoz, egy nedves ruhával egyszerűen letörölheti a szennyeződést!

Szamárfülek elhárítva!

A játék tartósságát növeli az is, hogy a feladatokat tartalmazó játékkártyák széleit ívesre kerekítettük. Így az egyes lapok sarka nem szamárfülesedik, nem rongyolódik, ráadásul a kéznek is kellemesebb így a csomagok tapintása.

Balkezeseknek is

Előfordul, hogy egy játék tervezésekor nem veszik figyelembe a balkezes gyerekek igényeit. Ők a kártyát másképp tartják, mint a többség, ezért a jobbkezesek számára kialakított jelzések számukra nem használhatóak. Ennek a játéknak a tervezésekor odafigyeltünk arra is, hogy a játék mindenkinek használható legyen, ezért a lapokat elláttuk a balkezesek számára megfelelő szimbólumokkal is.

Jól olvasható

Fontosnak tartjuk, hogy hogy a készlet lapjai könnyen olvashatóak legyenek, így a gyerekek számára is könnyen kezelhető legyen a játék. Ezért a játékkártyákat az átlagosnál nagyobb méretűre terveztük, így a betűk mérete is nagyobb lehet.

Gyors elpakolás

Ha szülőként szenvedett már Ön is egy-egy családi társasjáték-csata romjainak eltakarításával, akkor pontosan tudja, milyen bosszantó lehet az apró elemek szétválogatása és elrendezése. A játék tervezésekor erre is gondoltunk, ezért a különböző funkciójú lapokat színét és méretét is úgy választottuk meg, hogy jól megkülönböztethetőek legyenek, valamint a társasjáték tábláján minden csomag számára külön helyet alakítottunk ki, amivel elkerülhető a lapok keveredése. Így a játék végeztével egy perc alatt elcsomagolható a készlet.

Egyszerűen szép!

Mint Önnek, nekünk is fontos, hogy környezetbarát anyagokat használjunk. A játékot fa és papír felhasználásával állítottuk össze. Ennek, és a gondos grafikai tervezésnek köszönhetően a "Kapd el a Szfinxet!" játék használata gyermeke esztétikai érzékét is fejleszti, ráadásul a doboz ajándékként is nagyon szépen mutat majd.

Nevetés garantálva

 Kérje a "Kapd el a Szfinxet!" játékot, és egy olyan ajándékot adhat gyermekének, mely mutatós, színes és szép, egyszerre fejleszt és szórakoztat. Ennek a játéknak a segítségével garantálhatja a nevetést és a közös játékot

Kipróbálta már?

Ráadásul nem vesz zsákbamacskát sem, hiszen a játék ingyenes változatát letöltheti honlapunkról, és ki is próbálhatja. Természetesen a letölthető anyag mind grafikai megjelenésében, mind tartalmában elmarad a dobozos társasjátéktól, de a játék lényegével megismerkedhet. Ha még nem tette meg, ide kattintva letöltheti az ingyenes változatot.

Jobban fog olvasni!

A "Kapd el a Szfinxet" nem varázsszer. Nem fog minden gondjuk és problémájuk azonnal elmúlni, ha megrendelik ezt a játékot. De az biztos, hogy ha játszanak ezzel a játékkal, akkor gyermeke számára könnyebbé válik a tanulás. A "Kapd el a Szfinxet!" társassal egy olyan ajándékkal lepheti meg gyermekét, melynek örülni fog, mely fejleszti a képességeit, és mely sok boldog percet fog Önöknek szerezni.

Segítsen gyermekének, ne halogassa a döntést, töltse ki az igénylőlapot, hiszen most számtalan örömteli órát, sikerélményt szerezhet gyermekének, és mindezt egy mások számára nem elérhető, kedvezményes áron.

Örömgarancia!

Önnek semmi kockázata sincs! Ha gyermeke nem örül a játékoknak és a meséknek, akkor csak küldjön vissza mindent, és visszavásárolom Öntől a csomagot! Nem kérdezek semmit, egyszerűen visszafizetem a vételárat! Egy év örömgaranciát vállalok a csomag teljes tartalmára! Önnek semmi kockázata nincs!

Töltse ki az igénylőlapot, válassza ki a csomagot, majd nyomja meg az oldal alján látható gombot. E-mailben visszaigazoljuk kérését, és két munkanapon belül átadjuk a futárnak a csomagot, így garantáltan megkapja még karácsony előtt a küldeményt! A csomagot a DPD futárszolgálat szállítja ki Önnek.

A szállítási költség Magyarországra ingyenes, Szlovákiába és Romániába 2900 Ft. A vételárat a futárnak fizetheti ki készpénzben, saját országa pénznemében.

Kapd el a Szfinxet társasjáték

Ezzel a játékkal egy olyan eszközt adunk a felelősségteljes szülők kezébe, melynek segítségével játékosan, vidáman fejleszthetik gyermekük olvasáshoz és számoláshoz szükséges képességeit. Az elsődleges célunk a sorrendemlékezet és a sorrendiség képességének fejlesztése volt, de sikerült úgy összeállítanunk a csomagot, hogy használatával más fontos képességek is fejlődnek.

A készlet használatával többek között fejlődik:

- a sorrendemlékezet,
- a sorrendiség képessége,
- a nagymozgások és finommozgások
- a szövegértési képesség,
- a megkülönböztető képesség,
- a ritmusérzék,
- a logika,
- mozgás és beszéd összerendezettsége,
- a formaismeret
- a tájékozódási képesség,
- a szókincs,
- a figyelem.

Kapd el a Szfinxet társasjáték - 9900 Ft

szoveg
Kérem, adja meg adatait!
Név
E-mail
Irányítószám
Település
Cím
Telefon
Fizetés
módja

A fizetés bankkártyával történik itt a weboldalon, majd a csomagot futárszolgálattal küldjük el Önnek.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank.

Az elfogadott kártyák a következők:

A Varázsbetű Bt. székhelyének
országa és országkódja:
Magyarország (HU)

Tájékoztató a bankkártyás fizetésről
Kérdések és válaszok
a bankkártyás fizetésről

Megjegyzés

Szállítási adatok

Név
Irányítószám
Település
Cím
Általános Szerződési Feltételeket
szoveg


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu