Az Ön gyermekének is problémái vannak az olvasással?

Ön is szeretné, ha gyermeke könnyedén, görcsöktől mentesen olvasna, de szeretné ha a gyakorlás nem monoton, unalmas kötelességet jelentene, hanem pihentető, vidám kikapcsolódást?

Varázsbetű Szódominó olvasásfejlesztő játék

Vajon milyen lenne a világunk olvasás nélkül?

Talán fel sem lehetne sorolni, mi minden hiányozna a könyvek nélkül. Hogy csak a legalapvetőbbeket említsem: nem lennének könyvek, könyvtárak, iskolák, egyetemek, nem lenne tudomány, történelem, de még matematika sem. Nem lennének gyárak, boltok, önkormányzatok, nem lennének törvények és bíróságok. Nem lennének számítógépek, internet, nem lennének versek, mesék, filmek. Nem lennének szerelmes levelek.

Ősközösségben élni?

Világunk az betűkre és az írás-olvasás képességére épül. Az olvasás segít megőrizni az emberiség összegyűjtött tudását, segít megszervezni és összehangolni életünket. Olvasás és írás nélkül csak alacsony szervezettségű kultúra létezhet, melyben a mindennapi élethez elegendő a szóbeliség. Természetesen elképzelhető, és létezik is olyan társadalom, melynek nincs szüksége írásra. Az Amazonas mentén még ma is élnek a világtól elzárt törzsek. Vadásznak és gyűjtögetnek, pálmalevélből épített kunyhókban laknak, kis létszámú közösségekben élnek.

Az a társadalom, mely nem ismeri az írást, megreked ezen az ősi szinten.

Olvasás nélkül csak küszködni lehet!

Az olvasás persze nem csak általában a társadalomnak fontos, hanem az egyénnek is. Aki nem tud olvasni, vagy nem tud elég jól olvasni,  az lemarad, nem lesz képes megfelelni az elvárásoknak. A tanulás alapja a jó olvasási képesség, a jó szövegértés. Nem elegendő, ha valaki ismeri a betűket, nem elég az sem, ha képes összeolvasni a szavakat, vagy akár ki tudja betűzni a mondatokat. Erős, fejlett olvasási képességre van szükség, arra, hogy az olvasás technikája automatikussá váljon. A tanulásnak az olvasás az alapja, gyenge olvasási képességgel, rossz szövegértéssel nem lehet új ismereteket elsajátítani. A gyengén olvasó gyerek küszködik az iskolában, és nem tud a képességeinek megfelelő középiskolába továbbtanulni. Nem szerez érettségit, nem tud főiskolára, egyetemre menni, nem kap diplomát. Mivel nem tud nyelveket tanulni, ezért a külföldi munkavállalás is lehetetlen számára!

Az érettségi alapelvárás

Persze lehet erre azt válaszolni, hogy jó szakmunkásokra is szükség van. Igen, ez igaz. Azonban a jó szakmunkásnak ma már nem elég, ha szakmunkásképzőt végez. Ma már tőle is elvárják az érettségit, és az érettségi utáni szakképzést. Akinek nincs még érettségije sem, azt lenézik, és csak nagyon nehezen kap munkát. (Tudta, hogy a munkanélküliek túlnyomó többsége csak alacsony végzettséggel rendelkezik?)

Lenyűgöző segítség

Éppen ezért Önnek, felelősségteljes szülőnek alapvető feladata, hogy gyermeke olvasási képességének fejlesztéséről gondoskodjon.

Ez nehéz feladat, sok türelmet, kitartást, sőt elszántságot igényel Öntől is és gyermekétől is. Éppen ezért fejlesztettük ki a Varázsbetű Szódominó szoftvert.

Óvodától felső tagozatig

Ezzel a szoftverrel rengeteget segíthet gyermekének. A játékok egy része már az olvasáselőkészítés időszakában használható, más részük pedig a változtatható nehézségi fokozatoknak köszönhetően már a jól olvasó gyerekek számára is kihívást jelent. 

A szoftver öt különféle dominójátékot tartalmaz. Egy részük esetében még nincs szükség olvasástudásra, hanem csak képekkel, vagy az olvasáselőkészítésre kialakított formákkal lehet játszani, de van közöttük olyan is, amely a nagyobbaknak, a 10-12 éves gyerekeknek is izgalmas feladat. Ezt a szoftvert az olvasástanulás valamennyi szakaszában, azaz az óvoda nagycsoporttól az általános iskola negyedik-ötödik osztályáig használni tudja.

Szórakoztató és egyszerűen kezelhető

A Varázsbetű Szódominó szoftver könnyen kezelhető, szülővel vagy egyedül is játszható. A gyermek azonnali visszajelzést kap a jó megoldásokról és a hibákról is, így saját magát tudja ellenőrizni, szükség esetén javítani. A feladatok megoldását nemcsak feliratok, és a mindenütt elérhető súgó segíti, hanem emberi hangon megszólaló tájékoztató szövegek is.

Sokoldalúan fejleszt

A játék gyermeke valamennyi, olvasáshoz szükséges képességét erősíti. A szoftver segítségével fejlődik

- a formaismeret,
- a logika,
- az olvasás sebessége,
- a betűismeret,
- a szövegértés,
- az olvasás pontossága,
- a szókincs,
- a koncentrációs képesség,
- a memória,
- az elemzőképesség.

Mivel a játék sok, olvasáshoz szükséges képességet fejleszt, ezért nagyon hatékonyan javítja gyermeke eredményeit.

Elég a monoton gyakorlásból!

Ha eddig azzal a gonddal küszködött, hogy gyermeke a gyakorlást unalmasnak találta, ha úgy érezte, hogy a monoton tanulás elveszi gyermeke kedvét az olvasástól, akkor ez az szoftver éppen Önnek való.

A siker titka az öröm!

A programot úgy építettük fel, hogy gondoskodjon gyermeke motiválásáról. Ennek érdekében a feladatok nehézségi szintje, beállításai állíthatóak, így biztosíthatja gyermeke számára a kihívást és a a sikerélményt. Gyermeke megtapasztalhatja, hogy milyen örömet jelent egy feladat sikeres megoldása!

A szoftver valamennyi játéka méri a játékos eredményét, és az eredményeket sikerlistában is rögzíti. Ez is arra fogja ösztönözni gyermekét, hogy próbáljon egyre jobb eredményeket elérni, és megpróbálja túlszárnyalni önmagát, vagy a sikerlistában szereplő többi játékost. Odafigyeltünk arra is, hogy a különböző nehézségi fokozatokhoz más sikerlisták tartozzanak, így az eltérő képességű, felkészültségű játékosok eredményei nem keverednek össze.

Egyre jobban

A Varázsbetű Szódominó szoftverben is alkalmaztuk a jutalomjátékok korábbi programjainkban már bevált rendszerét. Ha a játékos sikeresen befejez egy feladatot, akkor "ajándékba" kap egy játékot, azaz választhat több különböző szórakoztató játék közül. Természetesen ezek a játékok sem pusztán a szórakozást szolgálják, hanem szintén fejlesztik gyermeke olvasási képességeit. A jutalomjátékok szinte hipnotikus erővel vonzzák gyermekét, aki ezért szeretne egyre többet teljesíteni, és egyre jobbá válni.

Látványos fejlődés

Szintén gyermeke motiválását segíti a beépített napló. A szoftver a játékos minden tevékenységét rögzíti, naplózza a hibákat és a helyes megoldásokat is, és ezt a naplót el is menti. Így a játékos korábbi teljesítménye akár egy hét, egy hónap, vagy egy fél év múlva is visszakereshető, és a korábbi és a jelenlegi eredmények összevethetőek. Lemérhető, és látványosan bemutatható a fejlődés. Ha gyermeke látja, hogy a gyakorlásnak értelme, van, az sikerélményt és kitartást ad neki, és segíti hogy tovább gyakoroljon.

Angolul is tanulhat!

Fontosnak tartjuk, hogy segítsük az idegen nyelvek elsajátítását is. Éppen ezért a szoftverbe beépítettünk egy nyelvtanulást segítő részt is, melynek segítségével gyermeke az angol nyelvvel ismerkedhet.


 

Próbálja ki!

Próbálja ki ingyen a Varázsbetű Szódominó játékot! Töltse le, és használja négy napig a minden kötelezettség nélkül!

A letöltéshez kattintson ide!

Segítsen gyermekének, ne halogassa a döntést, töltse ki az igénylőlapot, hiszen most számtalan örömteli órát, sikerélményt szerezhet gyermekének.

Örömgarancia!

Önnek semmi kockázata sincs! Ha gyermeke nem örül a játékoknak, akkor csak küldjön vissza mindent, és visszavásárolom Öntől a csomagot! Nem kérdezek semmit, egyszerűen visszafizetem a vételárat! Egy év örömgaranciát vállalok a csomag teljes tartalmára! Önnek semmi kockázata nincs!

Töltse ki az igénylőlapot, válassza ki a csomagot, majd nyomja meg az oldal alján látható gombot. E-mailben visszaigazoljuk kérését, és két munkanapon belül átadjuk a futárnak a csomagot. A csomagot a DPD futárszolgálat szállítja ki Önnek.

A postaköltség Magyarországra ingyenes, Szlovákiába és Romániába 2000 Ft. A vételárat a futárnak fizetheti ki készpénzben, saját országa pénznemében.

A fenti árak kizárólag családi használatra érvényesek. Intézményi vásárlás esetén keresse ügyfélszolgálatunkat.

Igénylőlap

A Varázsbetű Szódominó segítségével változatosan és játékosan fejlesztheti gyermeke olvasási képességeit. A játék nyolc különböző játékot, ötféle dominójátékot tartalmaz, ezek közül többet már gyermeke ötéves korától, az olvasáselőkészítés szakaszában alkalmazhat. A játék nehézségi fokozatai, beállításai gyermeke képességeinek, felkészültségének megfelelően változtathatóak, ezért hosszú időn keresztül használható és hasznos. A játék rendszeres használatával biztosíthatja gyermeke számára a fejlődést. A szoftver használatát mindenre részletre kiterjedő súgó és felhasználói kézikönyv segíti.

A szoftver az elért eredményekről naplót vezet, így Ön akkor is pontosan tisztában lehet gyermeke teljesítményével, ha nem ül folyamatosan mellette a gyakorlás alatt. A naplók automatikusan mentésre kerülnek, így segítségükkel figyelemmel kísérheti gyermeke fejlődését is.

A játék jutalomjátékok segítségével motiválja gyermekét a jobb és jobb eredmény elérésére. A játék gyorsan és hatékonyan fejleszti az olvasás sebességét, az olvasási pontosságot, az emlékezetet, és a koncentrációs képességet. Használatával gyermeke iskolai eredményei javulni fognak, sikeresebben tud majd megbirkózni az iskolai feladatokkal, kihívásokkal. Pontosabbá, ügyesebbé válik írása is, kevesebb hibát vét, gyorsabban fog végezni a feladatokkal.

A játékos gyakorlási formának köszönhetően gyermeke többé nem szenvedésként éli meg a gyakorlást, hanem játéknak, versengésnek, így sokkal szívesebben ül a gép elé.

Varázsbetű Szódominó - 8990 Ft

szoveg
Kérem, adja meg adatait!
Név
E-mail
Irányítószám
Település
Cím
Telefon
Fizetés
módja

A fizetés bankkártyával történik itt a weboldalon, majd a csomagot futárszolgálattal küldjük el Önnek.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank.

Az elfogadott kártyák a következők:

A Varázsbetű Bt. székhelyének
országa és országkódja:
Magyarország (HU)

Tájékoztató a bankkártyás fizetésről
Kérdések és válaszok
a bankkártyás fizetésről

Megjegyzés

Szállítási adatok

Név
Irányítószám
Település
Cím
Általános Szerződési Feltételeket
szoveg


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu