Ön tudja, mi a matematikatanulás titka?

A matematikatanulás sok kisgyermek számára szenvedést, küszködést jelent! Az Ön gyermeke is közéjük tartozik?

Varázsbetű Számmemória
számolási képességet fejlesztő játék

A matematika különleges tantárgy: folyamatos tanulást igényel, hiszen az ismeretek egymásra épülnek, egymásból következnek. A matematikában nem vehetem kettesével vagy hármasával a lépcsőfokokon, nem hagyhatok ki semmit, mert különben nem fogom érteni a leckét.

Éppen ezért a matematikában a legfontosabb feladat az alapok megerősítése. Akinek az alapok jól mennek, az könnyebben fogja megérteni a következő leckéket is. Meg kell erősíteni a számfogalmat, és meg kell érteni az alapműveleteket. Biztos, stabil tudást kell kialakítani, és növelni kell a számolás sebességét. Ugyanakkor rengeteg olyan dolog is van a matematikában, aminek automatikussá kell válni. Amikor számolunk, nem gondolkozunk azon, hogy mennyi 8x8. Nem töprengünk, nem nyitogatjuk az ujjunkat, hanem rögtön tudjuk a választ: 64.

Alapozzunk!

Ebben segít a Varázsbetű Számmemória játék. Ez a szoftver sokoldalú fejlesztést tesz lehetővé. Szabadon választott számkörben segíti az alapműveletek elsajátítását, de segít a számfogalom kialakításában, az arab számjegyek megtanulásában, a római számok megértésében is. A rengeteg beállítási lehetőségnek köszönhetően Ön pontosan testre szabhatja a program működését gyermeke tudásának megfelelően.

A szoftver a játékok eredményeiről sikerlistákat vezet, ezek folyamatosan motiválják gyermekét a fejlődésre. Szeretné legyőzni Önmagát, szeretne jobbá válni, mint testvérei, barátai, ezért igyekszik, és egyre jobbá válik.

A Varázsbetű Számmemória játék izgalmas gyakorlást biztosít.  Használatával gyermeke gyorsan fejlődik, és hamarabb biztos tudást szerez.

Segítsen gyermekének, ne halogassa a döntést, töltse ki az igénylőlapot, hiszen most számtalan örömteli órát, sikerélményt szerezhet gyermekének.

Örömgarancia!

Önnek semmi kockázata sincs! Ha gyermeke nem örül a játékoknak, akkor csak küldjön vissza mindent, és visszavásárolom Öntől a csomagot! Nem kérdezek semmit, egyszerűen visszafizetem a vételárat! Egy év örömgaranciát vállalok a csomag teljes tartalmára! Önnek semmi kockázata nincs!

Töltse ki az igénylőlapot, válassza ki a csomagot, majd nyomja meg az oldal alján látható gombot. E-mailben visszaigazoljuk kérését, és két munkanapon belül átadjuk a futárnak a csomagot. A csomagot a DPD futárszolgálat szállítja ki Önnek.

A postaköltség Magyarországra ingyenes, Szlovákiába és Romániába 1900 Ft. A vételárat a futárnak fizetheti ki készpénzben, saját országa pénznemében.

A fenti árak kizárólag családi használatra érvényesek. Intézményi vásárlás esetén keresse ügyfélszolgálatunkat.

Igénylőlap

A Varázsbetű Számmemória sokoldalú segítséget nyújt a gyerekek számolási képességének fejlesztésében. A játékkal nem csak az alapműveleteket gyakorolhatja szabadon megválasztható számkörben, hanem már a számjegyek elsajátításában, vagy éppen a római számok megértésében is segít. Ennek a játéknak a segítségével a gyakorlás játék, vidám szórakozás, melyben biztosított a folyamatos és gyors fejlődés. A szoftverben akár vegyesen is gyakorolhatja az egyes műveleteket, és Ön határozhatja meg a játékok beállításait, így pontosan gyermekére szabhatja a gyakorlatokat.
A játék használatával fejlődik

a számfogalom
a számolás gyorsasága
a szorzótábla ismerete
a számolás pontossága
a gondolkodás
az emlékezet
a türelem
a figyelem-koncentráció képessége

A szoftver a gyermek játékáról naplót készít, így Ön akkor is figyelemmel kísérheti teljesítményét, ha a gyakorlatokat egyedül végzi. Pontos képet alkothat gyermeke képességeiről, fejlődéséről.

Varázsbetű Számmemória - 7990 Ft

szoveg
Kérem, adja meg adatait!
Név
E-mail
Irányítószám
Település
Cím
Telefon
Fizetés
módja

A fizetés bankkártyával történik itt a weboldalon, majd a csomagot futárszolgálattal küldjük el Önnek.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank.

Az elfogadott kártyák a következők:

A Varázsbetű Bt. székhelyének
országa és országkódja:
Magyarország (HU)

Tájékoztató a bankkártyás fizetésről
Kérdések és válaszok
a bankkártyás fizetésről

Megjegyzés

Szállítási adatok

Név
Irányítószám
Település
Cím
Általános Szerződési Feltételeket
szoveg


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu