Számolni tudni kell!

Az Ön gyermeke számára is a matematika a legijesztőbb tantárgy?

Az Ön gyermeke is jött már haza az orrát lógatva az iskolából csak azért mert nem megy neki a matematika? Őt is csúfolták már az osztálytársai, mert rosszul számolt ki valamit? Önt is elkeseríti, hogy matekból milyen rossz eredményei vannak, mert nem érti a feladatokat?

Mennyi a pálinka és az aszpirin összege?

A gyerekek számára a matematika az egyik legfontosabb, ugyanakkor legnehezebb tantárgy. Végigkíséri tanulmányai során, nélküle nem lehet boldogulni sem az iskolában, sem később az életben.

A boltban, a bankban, a piacon, a munkahelyen, az interneten, mindenütt átverik, ha nem tud számolni.

Ő lesz az, aki csak annyit fog tudni, hogy a pálinka és az aszpirin összege: 11. (Hogy miért? Mert a pálinka üt, az aszpirin hat, és üt meg hat az tizenegy). Ugye nem akar balekot a gyerekéből?

Egy nulla sokat számít

Belegondolt már, hogy a számok mennyire fontos szerepet játszanak életünkben?

A matematika átszövi napjainkat. Számokkal mérjük az időt: ha elmérjük a perceket, sohasem ismerjük meg a lágy tojás ízét!

Számokkal jelöljük az utakat, a buszokat, amelyeken dolgozni megyünk. Ha rossz buszra szállunk és a munkahely helyett az Állatkertben kötünk ki, a főnökünk nem fogja méltányolni a hiányzást.

Ismerni kell a számokat, hogy tudjuk kezelni a pénzt, melyet munkánkért kapunk. Ha százezer helyett egy ezressel szúrják ki a szemünket, bizony fölkopik az állunk. Számolnunk kell a bevásárlásnál, tudnunk kell, hány tojásra, kiflire, szappanra van szükség, tudnunk kell, mennyi kenyeret, tejet, almát kell venni. És tudnunk kell, hogy a zsebünkben lévő pénzből ki tudjuk-e fizetni a számlát. És az sem mindegy, hogy egy nullával többet vagy kevesebbet fizetünk a pénztárnál!

Számok kellenek a főzéshez, a mosáshoz, ismernünk kell a számokat a tévé, a videó, a számítógép használatához. Ha betegek vagyunk, számok kellenek a láz meghatározásához, a gyógyszerek adagolásához. Számok kellenek az adóbevallás kitöltéséhez.

Világszám!

És természetesen a matematika nélkül nincsenek mérnöki tudományok, nincsenek házak, autók, gyárak, számítógépek, matematika nélkül nincs vegyipar, nincs bútorgyártás, nincs energia.

A matematika az alapja egész világunknak.

A gyerekek félnek a matematikától

Nemrég lefolytatott kutatásunk szerint a legtöbb gyerek számára a matematika a legfélelmetesebb tantárgy. Ezekre az órákra kell a legtöbbet készülni, és ebből a tárgyból születnek a legrosszabb osztályzatok.

Gyerek a lavina alatt, avagy:
Hogyan pótoljuk, ami még pótolható?

A matematika esetében az ismeretek sokkal inkább egymásra épülnek, mint az egyéb tárgyaknál. Ha hiányzunk az iskolából, amikor történelemórán az ókori görögökről van szó, akkor is írhatunk ötös dolgozatot a Római Birodalom bukásából, ha a lemaradásunkat nem pótoljuk. Ugyanígy irodalomból: kitűnő dolgozatot írhatunk Petőfi költészetéből akkor is, ha Shakespeare munkásságával kapcsolatosan hiányosak az ismereteink. Erre matematikából nincs lehetőség: ha nem értjük az összeadást, nem fog menni a szorzás sem. Ha nem értjük a szorzást, hiába küzdünk az osztással, nem fog menni, csak ha pótoljuk az elmaradást.

A lemaradások szépen összegyűlnek, és egy idő után lavinaként temetik maguk alá a gyermeket.

A háznak is alap kell!

Mivel az ismeretek egymásra épülnek, a legfontosabb az alapok elmélyítése, megerősítése.

Ki kell alakítani az alapvető számolási képességeket: a vizuális figyelmet, a koncentrációs képességet, a formafelismerést, a számfogalmat, a logikus gondolkodást, az arányok ismeretét, az összeadás és a kivonás képességét. Játékos módon kell foglalkozni a gyermekkel, olyan módon, hogy az sikerélményt jelentsen számára.

A matekkal nem lehet leállni

Az iskolák sajnos nem képesek teljesen egyedi módon foglalkozni a gyerekekkel. A pedagógusoknak haladniuk kell az anyaggal, és nem lehetnek tekintettel arra, hogy egy-egy gyerek lemarad, hiányzik, vagy nem ért valamit. Nekik harminc gyerekkel kell foglalkozniuk, harminc gyerek haladásáról kell gondoskodniuk. Ezért aztán sokszor nagyon komoly feladat hárul a szülőre, az ő feladata, hogy a hiányokat pótoltassa, a lemaradásokat behozassa, a nem értett részeket elmagyaráztassa.

Kinek könnyű?

Könnyű beszélni arról, hogy játékosan, sikerélményt hozóan kell foglalkozni a gyerekekkel. De a legtöbb szülő nem szakember, nem pedagógus - valószínűleg Ön sem az. A tanárok évekig tanulják, hogy hogyan lehet játékosan foglalkozni a gyerekekkel. Honnan tudná azt egy szülő, hogy pontosan mire van szükség, mit és hogyan kell gyakorolni?

Ne zavarja össze gyermekét!

Persze, mindenki járt iskolába, mindenkinek vannak élményei, emlékei a matematikatanulásról, és az emlékei alapján próbál foglalkozni a saját gyermekével. De éppen ez jelenti az egyik legnagyobb veszélyt! Kutatásunk kimutatta, hogy a matematikával hadilábon álló szülők gyermekeinek többsége (56%-a) számára ugyanez a tárgy okozza a legtöbb problémát. Ennek az "öröklődésnek" nem valamiféle titokzatos matematikai gén átadása az oka, hanem egyszerűen az, hogy a szülőket senki sem tanította meg arra, hogy hogyan segítsenek gyermekeiknek, így az otthoni tanulás, a hiányok pótlása során azokat a módszereket, azokat a gyakorlatokat alkalmazzák, amelyekkel már velük sem sikerült megszerettetni a számok világát.

Ráadásul a szülő gondolatmenete gyakran teljesen más, mint amit az iskolában elvárnak, így a gyermek teljesen összezavarodik, nem tudja eldönteni, melyik magyarázat a helyes. A szülő a kellő módszertani ismeretek hiányában nem tudja tudását úgy átadni, hogy az gyermeke számára is érthető legyen. 

Pótolhatatlan segítség!

Éppen ezért jelent pótolhatatlan segítséget a szülők számára legújabb szoftverünk, a Varázsbetű Számkaland. A szoftver a legkorszerűbb módszerekre épül, így segíti Önt gyermeke fejlesztésében. A Számkaland programot használva a gyerekek könnyen elsajátítják a matematika alapjait, a játékos és izgalmas gyakorlás segít nekik ismereteiket elmélyíteni.

Csak így lesz a tanulásból szórakozás!

A szoftver a számolás alapjainak elsajátításában nélkülözhetetlen. Gyermeke a program használatával a tízes számkörben gyakorolhatja az alapvető számtani műveleteket, de a feladatok játékosságának köszönhetően a gyakorlást nem kötelességnek, nem tanulásnak érzi majd, hanem szórakozásnak.

Ez nem kacsa!

A feladatok színesek, kellemesek, esztétikusak, valamint a feladatok folyamatos váltakozása, cserélődése miatt izgalmasak is. A szoftver nyolc feladatcsoportot, tizenhét feladattípust tartalmaz, segítségükkel olyan fontos képességek fejlődnek, mint a számfogalom, a arányok ismerete, a formaismeret, az emlékezet, a figyelem vagy az összeadás kivonás képessége. Elég, ha gyermeke csak napi húsz percet játszik vele, és iskolai eredményei máris érezhetően javulni fognak. És ez nem kacsa!

A végtelenbe és tovább!

Gyermeke számára hosszú időn keresztül hasznos lesz a szoftver, ezt a három nehézségi fokozat, és a végtelen variációs lehetőség biztosítja Önnek. Ön apró részletekbe menően szabályozhatja a szoftver működését, így mindig pontosan gyermeke képességeihez és igényeihez igazíthatja azt.

A használatot részletes súgó segíti, melyben a program használatának minden apró lépését és tudnivalóját leírtuk. Ha valamit nem tud vagy nem ért, nincs más dolga mint megnyomni a Súgó gombot, és máris választ kap a programmal kapcsolatos valamennyi kérdésére.

Nincs szükség felnőttre!

A Varázsbetű Számkaland szoftvert úgy alakítottuk ki, hogy azt gyermeke egyedül is használni tudja, Önnek ne kelljen folyamatosan mellette ülnie. Ennek érdekében a feladatokról nem csak írásban kap tájékoztatást, hanem szóban is. Ha gyermeke hibázik, akkor sincs semmi baj, mert a narrátor kedvesen bíztatja, és megkéri, hogy próbálja meg újra.

Az önálló használatot támogatja a beépített napló is, melyben rögzítünk minden eseményt: ki és mikor játszott a szoftverrel, milyen feladatokat oldott meg, milyen hibákat vétett, mennyi idő alatt teljesítette a feladatokat.

Kövesse nyomon gyermeke fejlődését!

Különlegessége a programnak, hogy nem csak fejlesztő játékként, hanem képességfelmérő tesztként is használható. A játék folyamatosan elemzi az elkövetett hibákat, és a sikeres megoldásokat, és ezek alapján egy pontos képességértékelést ad Önnek. Mivel a naplók és az értékelések elmentésre kerülnek, ezért Ön folyamatosan nyomon kísérheti gyermeke képességeinek a fejlődését. Nem kell mást tenni, csak vegye elő a pár héttel, vagy pár hónappal ezelőtti eredményeket, és hasonlítsa össze az értékelést. Meg fogja látni, milyen örömet jelent majd Önnek észrevenni, ahogy gyermeke egyre ügyesebb, és egyre tehetségesebb!

A tudás mennyit ér?

Ön kiszámolta már mennyit kellene fejlesztő órákra költenie, ha gyermekét magántanárhoz szeretné járatni? Egy óra nagyjából 3000 forintba kerül, így heti egy órával számolva egy tanév alatt akár 100.000 forintot is kifizethet a tanárnak, és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy ez szervezést is igényel: gyermekét el kell vinni a különórára, majd haza kell onnan vinni. Önnek ez elveszett idő, szerencséje van ha közben esetleg a vásárlást el tudja intézni!

Megteheti azt is, hogy játékos foglalkoztató füzeteket, könyveket vásárol, de ezek ára is magas, összességében több tízezer forintot is elkölthet erre a célra, ha valóban szeretne fejlődést elérni. Ráadásul ezeket a fejlesztő füzeteket a legtöbb gyerek kevésbé szívesen  használja, mint a számítógépet, és Önnek is folyamatosan gyermeke mellett kell lennie, hogy felolvashassa a feladatokat, elmagyarázza a tudnivalókat, és segítsen, ha gyermeke valamit nem ért.

Nem kell szervezni, nem kell kocsiba ülni!

Little boy and girl portrait sitting at notebook Stock Photo - 5813911Ezzel szemben a Varázsbetű Számkaland szoftver ára mindössze 9990 forint, és ez az összeg már tartalmazza a szállítás és a csomagolás díját is. Tapasztalataink szerint a gyerekek számára a számítógép sokkal vonzóbb mint bármilyen más fejlesztő foglalkozás. Szívesen ülnek le a gép elé, és lelkesen gyakorolnak. Ráadásul a Számkaland szoftver lehetővé teszi az önálló gyakorlást is, így amíg ő játszik, addig Ön elkészítheti a vacsorát, berakhatja a mosást, vagy elintézheti valamilyen fontos dolgát. Nem kell kocsiba ülni, nem kell szervezni, és nem kell másokhoz alkalmazkodni!

Tegye lehetővé, hogy gyermeke stabil alapokat szerezhessen matematikából! Kérje ezt a különleges szoftvert, és biztosítsa gyermeke számára a fejlődés lehetőségét.

Töltse ki az alábbi megrendelőlapot, és akár már másnap kézbe veheti a csomagot, de legkésőbb a következő munkanapon postázzuk Önnek a lemezt.

A csomagot a DPD futárszolgálattal szállítjuk, a vételárat utánvéttel, a futárnak fizetheti ki.

Nincs több csúfolódás!

Többé nem fogják gyermekét csúfolni, kinevetni, mert nem jól válaszolt a tanár kérdésére. Nem fog értetlenül ülni az órán, hanem részt vesz a munkában, és szívesen hozzászól. Köszönhetően új képességeinek magabiztosabbá és határozottabbá válik.

Örömgarancia!

Mi garantáljuk gyermekének az örömet! A Varázsbetű Számkaland szoftverre egy év örömgaranciát vállalunk. Ha gyermeke nem örömmel használja a szoftvert, vagy ha nem fejlődik úgy, ahogy azt Ön szeretné, egyszerűen küldje vissza a lemezt és a számlát, és mi visszafizetjük Önnek a vételárat! Nincs kérdés, nincs vita, egyszerűen visszakapja a vételárat! Ön nem kockáztat semmit, csak nyerhet! Ne tétovázzon hát, hanem kérje most a Varázsbetű Számkaland programot, hiszen számtalan örömteli órát szerezhet most gyermekének!

Töltse ki az alábbi mezőket, majd nyomja meg a gombot. Rendelését visszaigazoljuk, és hamarosan postázzuk Önnek a csomagot!

A fenti árak kizárólag családi igénylés esetén érvényesek! Intézményi megrendelés esetén, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat!

Igénylőlap

A szoftver 17 különböző játék segítségével fejleszti a gyerekek számolási képességét. A játékok a tízes számkörben, három nehézségi fokozaton segítenek kialakítani a matematikai alapkészségeket. A játék használatával fejlődik gyermeke számolási képessége, figyelme, logikája, emlékezete, javul a számolás sebessége.

Operációs rendszer: Windows XP, Vista, 7, 8, 10

Varázsbetű Számkaland - 9990 Ft

szoveg
Kérem, adja meg adatait!
Név
E-mail
Irányítószám
Település
Cím
Telefon
Fizetés
módja

A fizetés bankkártyával történik itt a weboldalon, majd a csomagot futárszolgálattal küldjük el Önnek.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank.

Az elfogadott kártyák a következők:

A Varázsbetű Bt. székhelyének
országa és országkódja:
Magyarország (HU)

Tájékoztató a bankkártyás fizetésről
Kérdések és válaszok
a bankkártyás fizetésről

Megjegyzés

Szállítási adatok

Név
Irányítószám
Település
Cím
Általános Szerződési Feltételeket
szoveg


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu