Lehet a matematika élvezetes?

A szorzótáblát megtanulni többé nem jelent kínlódást! A számolás akár izgalmas és érdekes élmény is lehet!

Varázsbetű Számdominó számolási képességet fejlesztő játék

Számolni tudni kell.

Ismerni kell a számok világát az iskolában is, és járatosnak kell lenni közöttük az iskola után, az életben is. 

A matematika sok gyermek legrettegettebb tantárgya, mely sok álmatlan éjszakát okozott már gyermeknek és szülőnek, és mely sok sírásnak, veszekedésnek volt már oka.

Pedig a matematika szerethető! A gondok többségének oka, hogy a gyerekek számára a matematika unalmas, érdektelen tárgy. Ha ezen tudunk változtatni, ha a számolást játékossá, szórakoztatóvá és izgalmassá tudjuk tenni, akkor a gyerekek hozzáállása is megváltozik, és jobban fogják szeretni, jobban fogják érteni a matematikát.

Éppen ezért készítettük el a Számdominó szoftvert, mely játékos és érdekes, vonzó a gyermekek számára.

Segítsen gyermekének, ne halogassa a döntést, töltse ki az igénylőlapot, hiszen most számtalan örömteli órát, sikerélményt szerezhet gyermekének.

Örömgarancia!

Önnek semmi kockázata sincs! Ha gyermeke nem örül a játékoknak, akkor csak küldjön vissza mindent, és visszavásárolom Öntől a csomagot! Nem kérdezek semmit, egyszerűen visszafizetem a vételárat! Egy év örömgaranciát vállalok a csomag teljes tartalmára! Önnek semmi kockázata nincs!

Töltse ki az igénylőlapot, válassza ki a csomagot, majd nyomja meg az oldal alján látható gombot. E-mailben visszaigazoljuk kérését, és két munkanapon belül átadjuk a futárnak a csomagot. A csomagot a DPD futárszolgálat szállítja ki Önnek.

A postaköltség Magyarországra ingyenes, Szlovákiába és Romániába 2000 Ft. A vételárat a futárnak fizetheti ki készpénzben, saját országa pénznemében.

A fenti árak kizárólag családi használatra érvényesek. Intézményi vásárlás esetén keresse ügyfélszolgálatunkat.

Igénylőlap

A Varázsbetű Számdominó a játék erejét használja a számolási képességek fejlesztésére. A dominónak köszönhetően az összeadás megértése, a kivonás gyakorlása, a szorzótábla elsajátítása többé nem szenvedés, hanem örömteli szórakozás. A szoftverben akár külön-külön, akár vegyesen is gyakorolhatja az egyes műveleteket. A szoftverben Ön határozhatja meg a játékok beállításait, például hogy milyen számkörben szeretné a játékokat használni. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy gyermeke a lehető leggyorsabban fejlődjön! A játék használatával fejlődik a logika, a számfogalom, a számolás gyorsasága, a szorzótábla ismerete, a számolás pontossága, a gondolkodás, a finommozgások, a türelem, a figyelem-koncentráció képessége. A szoftver a gyermek játékáról naplót készít, így Ön akkor is figyelemmel kísérheti teljesítményét, ha a gyakorlatokat egyedül végzi. Pontos képet alkothat gyermeke képességeiről, fejlődéséről.

Varázsbetű Számdominó - 8900 Ft

szoveg
Kérem, adja meg adatait!
Név
E-mail
Irányítószám
Település
Cím
Telefon
Fizetés
módja

A fizetés bankkártyával történik itt a weboldalon, majd a csomagot futárszolgálattal küldjük el Önnek.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank.

Az elfogadott kártyák a következők:

A Varázsbetű Bt. székhelyének
országa és országkódja:
Magyarország (HU)

Tájékoztató a bankkártyás fizetésről
Kérdések és válaszok
a bankkártyás fizetésről

Megjegyzés

Szállítási adatok

Név
Irányítószám
Település
Cím
Általános Szerződési Feltételeket
szoveg


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu