Kulcs a sikeres tanuláshoz

Segítsen gyermekének valóra váltani álmait!

A sikeres tanulás két alappilléren nyugszik. Ezek az érdeklődés és a sikerélmény. Sokkal könnyebb olyan dolgokat megtanulni, begyakorolni, amelyek érdekelnek. És sokkal jobban érdekel az, amiben sikeres vagyok, mint amiben nem.

A tanulás alapja az olvasás!

Olvasás nélkül nem lehet hosszú távon sikeresen tanulni! Ha az olvasás lassú, nehezen megy, akkor gyermeke nem tud sikereket elérni egyik tantárgyban sem. Ha pedig nem lesz sikerélménye, akkor érdeklődni sem fog iránta. Kínszenvedéssé, gyötrelemmé válik számára az egész iskola, kimerítő küzdelemmé a tanárokkal, az osztálytársakkal, és Önnel, a szülővel szemben.

Van megoldás?

Igen, van megoldás!

Fejleszteni kell az olvasási képességet!

Növelni kell az olvasás sebességét, fejleszteni kell a szövegértést, javítani a memóriát, a formafelismerési képességet, a tájékozódási képességet, az elemzőkészséget, tehát azokat a területeket, melyek a jó olvasási képesség kialakulásáért felelősek.

Nem lehetetlen!

Ehhez sok gyakorlás, sok munka szükséges, de nem lehetetlen feladat!

Ebben szeretnék Önnek segíteni!

Elkészítettünk egy olyan új számítógépes szoftvert, melynek segítségével fejlesztheti gyermeke olvasását.

A Varázsbetű Dyslex program játékos módon fejleszti gyermeke képességeit, segítségével a rengeteg gyakorlás egyszerűbbé, az idegőrlő ismétlések kellemes időtöltéssé válnak.

Személyre szabott segítség

A Varázsbetű Dyslex használatával megerősödnek a jó olvasáshoz szükséges képességek: a szókincs, a formaismeret, a tájékozódási képesség, az emlékezet, az elemzőképesség, az olvasási pontosság.

A szoftver három játékot tartalmaz, melyekben 22 szókészlettel játszhatnak kilenc nehézségi fokozaton, így pontosan kiválaszthatja azt a szintet, mely gyermekének szükséges.

Nem kell őriznie!

Gyermeke játékáról a program naplót vezet, így Önnek nem kell folyamatosan gyermeke mellett ülnie, hanem közben elvégezheti a házimunkát, vagy más fontos feladatát. A gyakorlás végeztével a naplót visszanézve pontosan tudhatja, hogy gyermeke mennyit gyakorolt, miben hibázott, miben javult. A napló a fejlődés nyomon követésére is alkalmas. Lemérheti a fejlődést, ha egy hét, vagy egy hónap múlva összehasonlítja a friss eredményeket a korábbiakkal.

Sikerült!

Az elért eredményekről a program sikerlistákat vezet, így gyermeke is látja, ha jobb eredményt ért el, mint korábban. Az elért sikerek további gyakorlásra buzdítják.

A nehézségi fokozatok széles tartományban állíthatók, így biztosítható, hogy gyermeke számára a feladat ne jelentsen kudarcot, hanem mindig sikerként élje meg a játékot.

Az olvasás öröm is lehet!

A Varázsbetű Dyslex segítségével gyermeke jobban és szívesebben fog olvasni, többé nem lesz számára az olvasás a kudarcok forrása. Jobban fog olvasni, ennek segítségével pedig jobban is fog tanulni. Többé nem fogják kinevetni, nem fogják kicsúfolni, kiközösíteni, és nem ő lesz az, akivel csak a legrosszabb tanulók állnak szóba.

Még soha nem volt ilyen könnyű segíteni!

Most bevezető áron juthat hozzá ehhez a kiváló játékhoz, ráadásul a csomagot teletömtük ajándékokkal is.

Segítsen gyermekének, és kérje most a Varázsbetű Dyslex szoftvert! Váltsák valóra közösen gyermeke álmait!

Segítsen, hogy ő lehessen az a hős, aki megmenti a világot!

Próbálja ki!

Próbálja ki ingyen a Varázsbetű Dyslex programot!

Töltse le, és használja négy napig a játékokat minden kötelezettség nélkül!

A letöltéshez kattintson ide!

Segítsen gyermekének, ne halogassa a döntést, töltse ki az igénylőlapot, hiszen most számtalan örömteli órát, sikerélményt szerezhet gyermekének.

Örömgarancia!

Önnek semmi kockázata sincs! Ha gyermeke nem örül a játékoknak és a meséknek, akkor csak küldjön vissza mindent, és visszavásárolom Öntől a csomagot! Nem kérdezek semmit, egyszerűen visszafizetem a vételárat! Egy év örömgaranciát vállalok a csomag teljes tartalmára! Önnek semmi kockázata nincs!

Töltse ki az igénylőlapot, válassza ki a csomagot, majd nyomja meg az oldal alján látható gombot. E-mailben visszaigazoljuk kérését, és két munkanapon belül átadjuk a futárnak a csomagot. A csomagot a DPD futárszolgálat szállítja ki Önnek.

A postaköltség Magyarországra ingyenes, Szlovákiába és Romániába 2000 Ft. A vételárat a futárnak fizetheti ki készpénzben, saját országa pénznemében.

A fenti árak kizárólag családi használatra érvényesek. Intézményi vásárlás esetén keresse ügyfélszolgálatunkat.

Igénylőlap

A Dyslex játék használatával gyermeke olvasási képessége látványosan fejlődik. A szoftver kilenc nehézségi fokozatot, és kétszer 22 betűcsoportot tartalmaz, így pontosan gyermeke igényeinek megfelelően állíthatja be, és a szoftver garantálja a folyamatos fejlődést is.

A szoftver három különböző játékot tartalmaz. Az elért eredményekről sikerlistákat vezet, így motiválja gyermekét folyamatosan jobb és jobb eredmény elérésére. A játék gyorsan és hatékonyan fejleszti az olvasás sebességét, az olvasási pontosságot, az emlékezetet, és a koncentrációs képességet. Használatával gyermeke iskolai eredményei javulni fognak, sikeresebben tud majd megbirkózni az iskolai feladatokkal, kihívásokkal. Pontosabbá, ügyesebbé válik írása is, kevesebb hibát vét, gyorsabban fog végezni a feladatokkal. A játékos gyakorlási formának köszönhetően gyermeke többé nem szenvedésként éli meg a gyakorlást, hanem játéknak, versengésnek, így sokkal szívesebben ül a gép elé.

Varázsbetű Dyslex - 7990 Ft

szoveg
Kérem, adja meg adatait!
Név
E-mail
Irányítószám
Település
Cím
Telefon
Fizetés
módja

A fizetés bankkártyával történik itt a weboldalon, majd a csomagot futárszolgálattal küldjük el Önnek.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank.

Az elfogadott kártyák a következők:

A Varázsbetű Bt. székhelyének
országa és országkódja:
Magyarország (HU)

Tájékoztató a bankkártyás fizetésről
Kérdések és válaszok
a bankkártyás fizetésről

Megjegyzés

Szállítási adatok

Név
Irányítószám
Település
Cím
Általános Szerződési Feltételeket
szoveg


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu