Hatékony olvasásfejlesztés játékosan

Ön is javíthatja gyermeke iskolai eredményeit!

Varázsbetű Betűkirakó olvasásfejlesztő játék

Önt is nyomasztja, hogy gyermeke gyengén olvas, és éppen ezért nem is gyakorol szívesen?

Ön is szeretné, ha gyermeke jobban, gyorsabban és többet olvasna?

Önt is bántja, hogy az olvasási problémák miatt gyermeke gyenge eredményeket ér el az iskolában?

Olvasni tudni kell!

Az iskolai évek, sőt talán az egész élet alatt a legfontosabb új ismeret, képesség az olvasás. Az olvasás teszi lehetővé a tanulást, a fejlődést, a kommunikációt, a munkát. Ez az alapja egész társadalmunknak, ez a feltétele életünknek.

Az olvasási képesség fejlesztése nem csak az általános iskola első éveiben, hanem hosszú ideig, akár tíz-tizenöt évig is meghatározó elfoglaltság lehet. Nem csak a betűket kell megtanulni, nem csak a szavakat kell kiböngészni, hanem meg kell érteni az egész mondatokat, bekezdéseket, leckéket is. Ahogy haladunk előre iskolai tanulmányainkban, úgy kell egyre többet és többet olvasni. Fejleszteni kell a szókincset, a szövegértést, a lényegkiemelő képességet, az emlékezetet. Így válik gyermeke egyetemista korára képessé arra, hogy egyetlen éjszaka alatt megtanuljon egy 600 oldalas könyvet. (Persze nem kitűnően, de azért kettesre, esetleg hármasra le lehet így vizsgázni.)

Ha nem megy az olvasás

Ha nem megy, vagy nehezen megy az olvasás, akkor gyermeke számára az iskola és a tanulás folyamatos kudarcot jelent. Neki is, és Önnek is nehéz szembenézni azzal, hogy egyaránt butának tartják. A gyerekek önképe, önbizalma még nem alakult ki, számukra osztálytársaik véleménye a meghatározó. Ha a többiek lenézik őt rossz eredményei miatt, akkor saját maga is elhiszi magáról, hogy nem elég okos. Önmagát vádolja, bántja, hibáztatja. Ha Ön is állt már tehetetlenül síró gyermeke előtt, aki kétségbeesve ismételgette, hogy "Hülye vagyok, hülye vagyok!", akkor pontosan tudja, miről beszélek. Ilyenkor a szülőnek összeszorul a gyomra, és legszívesebben maga is sírna, ha nem tudná, hogy ezzel csak még jobban megijeszti a gyermeket.

Az olvasási problémák nagyon sok nehézséget, és problémát okoznak a gyerekek életében. Éppen ezért nagyon fontos, hogy időben fejleszteni kezdje gyermeke képességeit.

Önnek is, gyermekének is megnyugvást jelent majd, amikor a fejlesztés első eredményei mutatkoznak.

Erős alapokat!

Mint annyi minden más esetben, az olvasásnál is a legfontosabbak az erős alapok. Fontos, hogy a gyermek számára ne okozzon gondot a betűk, a szavak kiolvasása, ne cserélje fel a sorrendet, ne tévesszen, ne hagyjon ki, vagy ne toldjon be újabb betűket, hiszen ezzel az olvasás lassúvá, kínlódássá válik, és a szöveg értelme is megváltozik. Így nem lehet tanulni.

Éppen ezért dolgoztuk ki Varázsbetű Betűkirakó szoftverünket.

Szavakat olvasni

Míg a betűtanulás szintjén korábbi játékunk, a Varázsbetű Dyslex nyújt segítséget, addig a Varázsbetű Betűkirakó már a szavak kiolvasásában, a szókincs fejlesztésében segít.

A Varázsbetű Betűkirakó program 17 önálló játékkal segíti az olvasás fejlesztését. A játékok nehézségi szintje változtatható, beállításaik gyermeke olvasási képességéhez állítható, így célzottan fejlesztheti a problémás területeket.

A Varázsbetű Betűkirakóval a gyerekek a tanulást nem munkának, hanem játéknak érzik, a feladatok izgalmat és kihívást jelentenek számukra. A gyakorlás így nem unalmas kötelesség többé, hanem izgalmas szórakozás.

Motiváló

Gyermeke motiválásában segít a játékban a jutalomjátékok rendszere is. Ha gyermeke sikeresen oldja meg a feladatokat, akkor nem csak dicséretet kap, hanem választhat a jutalomjátékok közül egyet. Ez várakozással, izgalommal tölti el, így még jobban fog igyekezni, hogy jó eredményt érjen el.

Egyedül nem megy? De igen!

Sokszor jelent problémát a szülő számára, hogy elegendő időt találjanak a gyakorlásra. Bár a gyereknek lenne ideje, de a szülőknek a háztartásban is sok feladatuk van: főzés, mosás, takarítás, bevásárlás, és gyakran másik gyermekkel is tanulni kell. Ebben is segít a Varázsbetű Betűkirakó. A szoftvert felkészítettük rá, hogy gyermeke egyedül is használni tudja. Minden játék beszélő útmutatást ad, és a gratulációk vagy hibajelzések is szóban hangoznak el. Ezt a lehetőséget persze ki is lehet kapcsolni, ha nincs rá szükség.

A szoftver a játékos teljes tevékenységét naplózza. Rögzíti a feladatokat, a helyes megoldásokat, de tárolja a hibákat is, így akkor is pontos képet alkothat gyermeke tevékenységéről, ha nem ül mellette, hanem közben valami mással foglalkozik.

Fejlődik!

A Varázsbetű Betűkirakó használatával gyermeke számos, olvasáshoz szükséges képessége erősödik. Fejlődik a

- a betűismeret
- az olvasás sebessége
- a koncentrációs képesség
- az emlékezet
- a szókincs
- a szövegértés
- a logikus gondolkodás
- a szem-kéz koordináció
- a finommozgások
- a látási megkülönböztető képesség
- a forma-felismerés képessége
- a tájékozódási képesség
- a helyesírás
- a vizuális figyelem
- az analízis-szintézis képessége.

Próbálja ki!

Próbálja ki ingyen a Varázsbetű Betűkirakó programot!

Töltse le, és használja négy napig a játékokat minden kötelezettség nélkül!

A letöltéshez kattintson ide!

Jobban fog olvasni!

Használják ezt a programot, és gyermeke jobban fog olvasni, szívesebben, kevesebb hibával. Ennek köszönhetően gyorsabban tanul, és jobban megérti a leírt szöveget. Iskolai eredményei javulnak, magabiztosabbá és határozottabbá válik.

Vége a sírásnak!

Ennek a játéknak a segítségével nincs többé délutánonként kínlódás a könyv felett! Nincs többé szenvedés, hiszti és sírás a tanulás miatt! Gyakoroljanak ezzel a szoftverrel, és nem kell többé a rossz jegyek, a gyenge dolgozatok, és a siralmas feleletek miatt aggódni!

Igénylőlap

Izgalmas játék, mellyel hatékonyan és gyorsan fejlesztheti gyermeke olvasási képességét. A szoftver 17 különböző gyakorlatot tartalmaz, segítségükkel gyermeke játékosan fejlődhet.

Varázsbetű Betűkirakó - 9990 Ft

szoveg
Kérem, adja meg adatait!
Név
E-mail
Irányítószám
Település
Cím
Telefon
Fizetés
módja

A fizetés bankkártyával történik itt a weboldalon, majd a csomagot futárszolgálattal küldjük el Önnek.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank.

Az elfogadott kártyák a következők:

A Varázsbetű Bt. székhelyének
országa és országkódja:
Magyarország (HU)

Tájékoztató a bankkártyás fizetésről
Kérdések és válaszok
a bankkártyás fizetésről

Megjegyzés

Szállítási adatok

Név
Irányítószám
Település
Cím
Általános Szerződési Feltételeket
szoveg


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu