Varázsbetű Bábel
olvasásfejlesztő játék

Játékos szövegértés fejlesztés

A Varázsbetű Bábel a mondatolvasás és a szövegértés fejlesztésében nyújt nélkülözhetetlen segítséget. A szoftver használatával gyorsan és hatékonyan javíthatja gyermeke olvasási és tanulási képességét. A szoftver játékos és változatos, ezért gyermeke számára hosszú időn keresztül jó szórakozást biztosít, közben észrevétlenül tanul.

A játékok beállításai és nehézségi szintje széles skálán változtatható, ezért pontosan gyermeke igényeihez, olvasási képességének jelenlegi szintjéhez igazítható. Gyermeke motiválásában a jutalomjátékok rendszere segít. A szoftver használatát minden részletre kiterjedő súgó segíti. A gyermek játékát napló rögzíti, így az eredmények utólag is visszanézhetőek, és a fejlődés könnyen lemérhető.

Vége a sírásnak!

Ennek a játéknak a segítségével nincs többé délutánonként kínlódás a könyv felett! Nincs többé szenvedés, hiszti és sírás a tanulás miatt! Gyakoroljanak ezzel a szoftverrel, és nem kell többé a rossz jegyek, a gyenge dolgozatok, és a siralmas feleletek miatt aggódni!

Segítsen gyermekének, ne halogassa a döntést, töltse ki az igénylőlapot, hiszen most számtalan örömteli órát, sikerélményt szerezhet gyermekének, és mindezt egy mások számára nem elérhető, kedvezményes áron.

Örömgarancia!

Ön nem kockáztat semmit! Ha gyermeke nem örül a játékoknak, akkor csak küldjön vissza mindent, és visszavásárolom Öntől a csomagot! Nem kérdezek semmit, egyszerűen visszafizetem a vételárat! Egy év örömgaranciát vállalok a csomag teljes tartalmára! Önnek semmi kockázata nincs!

Töltse ki az igénylőlapot, majd nyomja meg az oldal alján látható gombot. E-mailben visszaigazoljuk kérését, és két munkanapon belül átadjuk a futárnak a csomagot. A csomagot a DPD futárszolgálat szállítja ki Önnek.

A postaköltség Magyarországra ingyenes. Uánvétes vásárlás esetén a vételárat a futárnak fizetheti ki készpénzben. Amennyiben a bankkártyás fizetést választja, itt a weboldalon, a megrendelés megnyomása után fizethet.

Romániába és Szlovákiába történő szállítás esetén 2100 Ft pótdíjat számítunk fel. Utánvétes vásárlás esetén a vételárat ebben az esetben is a futárnak fizeti, készpénzben, saját országa pénznemében.

A fenti árak kizárólag családi használatra érvényesek. Intézményi vásárlás esetén keresse ügyfélszolgálatunkat.

Varázsbetű Bábel - Igénylőlap

Olvasásfejlesztő játék a szövegértés fejlesztésére

A Varázsbetű Bábel segítségével gyermeke mondat-, és szövegolvasási képességét, valamint megértési szintjét javíthatja gyorsan és hatékonyan. A játékok kidolgozása során komoly hangsúlyt kapott a szövegértés képességének fejlesztése, ez pedig különösen fontos a tanulási eredmények javítása szempontjából. Ha gyermeke a Varázsbetű Bábel szoftvert használja, akkor képes lesz az írott szövegek értelmezésére, feldolgozására, felidézésére.

A Varázsbetű Bábel szoftver 25 különböző játékot tartalmaz, melyek nehézségi fokozatai és beállításai gyermeke képességeinek megfelelően állíthatóak be, ezért a szoftver hosszú időn keresztül garantálja a fejlődést. A szoftver használatát minden részletre kiterjedő súgó segíti.

Varázsbetű Bábel - 9900 Ft

szoveg
Adatok
Név
E-mail
Irányítószám
Település
Cím
Telefon
Fizetés
módja

A fizetés bankkártyával történik itt a weboldalon, majd a csomagot futárszolgálattal küldjük el Önnek.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank.

Az elfogadott kártyák a következők:

A Varázsbetű Bt. székhelyének
országa és országkódja:
Magyarország (HU)

Tájékoztató a bankkártyás fizetésről
Kérdések és válaszok
a bankkártyás fizetésről

Megjegyzés

Szállítási adatok

Név
Irányítószám
Település
Cím
Általános Szerződési Feltételeket
szoveg


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu