Lehet öröm az olvasás?

Legyen büszke gyermekére!

Varázsbetű Anagramma olvasásfejlesztő játék

Ön is vágyik arra, hogy egyszer az iskolai ünnepélyen az Ön gyermekét emelje ki az igazgató? Ön is szeretné egyszer azt az érzést, megtapasztalni, hogy az Ön gyermeke jobb, ügyesebb, okosabb, tehetségesebb, mint a többi?

Nem könnyű!

Diszlexiás gyereknek lenni nem könnyű! Neki minden nap szembe kell néznie azzal, hogy ő nem elég okos, nem elég ügyes, és még egy olyan "egyszerű" feladatra sem képes, mint az olvasás, amit pedig mindenki más meg tud tanulni. Neki minden nap meg kell tapasztalnia, milyen érzés kiközösítettnek lenni, milyen érzés, ha kinevetik, kicsúfolják az embert.

Fertőző?

De nem könnyű a tanulási nehézséggel küzdő gyermek szülőjének sem. Minden szülőben ott munkál a természetes vágy: szeretné, ha az ő gyermeke lenne a legjobb. Biztosan Ön is érzett már így: szeretné, ha más is olyannak látná gyermekét, amilyennek Ön, ügyesnek, bátornak, kedvesnek, okosnak. De sajnos, ha gyermekének tanulási, olvasási problémái vannak, akkor ez nem megy! Legtöbbször a tanulási zavar az egyetlen dolog, amit észrevesznek gyermekéből. Csak a gondot, a nehézséget, a problémát látják, csak azt, hogy nem megy neki a tanulás, nem figyel az órán, beszélget, bohóckodik. Jobb esetben a pedagógus legalább felismeri az okot, azaz a diszlexiát, rosszabb esetben egyszerűen fegyelmezetlennek, rossz gyereknek minősítik gyermekét.

A többi szülő szintén csak a rosszat látja benne: nem örülnek, ha a gyerekek együtt játszanak, nem örülnek, ha egy padban ülnek, hiszen ő biztosan rossz hatással van rá, tőle csak a rosszaságot, a lustaságot lehet megtanulni. Mintha az olvasási zavar fertőző lenne!

A borzasztó szülői értekezlet

A szülői értekezlet is egy rémálom! A többi szülő úgy néz Önre, mintha az Ön hibája lenne, hogy diszlexiás a gyerek! Mintha csak annyi lenne az oka, hogy nem gyakorolnak eleget, vagy éppen nem olvasott neki mesét gyermekkorában. Pedig ha tudnák!

A diszlexia sok munkát jelent!

A diszlexiás gyerekek szülei általában sokkal többet foglalkoznak otthon gyerekeikkel, mint mások. Nekik sokkal több energiájukba kerül felkészíteni gyermeküket a másnapi iskolára. Nekik nem csak a napi leckével kell megküzdeniük, hanem az olvasási nehézségekből adódó különfeladatokkal is: a tanulnivaló és a kötelező olvasmányok felolvasása, gyakorlás, különórára, fejlesztésre járás, mozgásterápia, a hiányosságok pótlása. És mégis el kell viselni a szülőtársak sajnálkozó, sőt néha megvető pillantásait.

Mutassa meg a tehetségét!

De ez nem kell, hogy így legyen! Az Ön gyermekében is megvan a lehetőség rá, hogy megmutassa a tehetségét. Az Ön gyermeke is ott állhat a legjobbak között, az ő neve is felkerülhet az iskola dicsőségtáblájára. És ehhez csak annyi kell, hogy végre ne az olvasási zavarral, és az abból fakadó magatartási problémákkal azonosítsák őt. Ha sikerülne ezt a gondot megoldani, akkor végre észrevennék, hogy mennyire jó valami másból: hogy szépen énekel, hogy jó a kézügyessége, hogy mennyire tájékozott biológiai kérdésekben, vagy éppen milyen jó esze van a matekhoz.

Olvasni tudni kell!

Az olvasási képességet fejleszteni kell, hiszen ez minden tanulás alapja. Aki nem tud, vagy nem elég jól tud olvasni, az nem fog tudni tanulni sem. Hiába okos egyébként, hiába menne jól neki például a matematika, ha nem képes az írott információk feldolgozására, akkor nem tud eredményeket elérni! Olvasni tudni kell!

A betűktől a szövegig

Éppen ezért dolgoztuk ki a Varázsbetű Anagramma szoftvert. Ezzel a játékkal nem csak annyi volt a célunk, hogy a gyerekek megismerjék a betűket, és képesek legyenek kiolvasni a szavakat. A szövegértés fejlesztését is célul tűztük ki a játék megtervezése során, így több olyan játék is bekerült a szoftverbe, melyben már szócsoportok illetve mondatok értelmezése a feladat. Ennek köszönhetően a játék széleskörűen használható az olvasásfejlesztésben a betűismeret fejlesztésétől a szavak olvasásán át a szövegértésig.

Ez izgalmas!

Az olvasásfejlesztés során nagyon fontos a változatosság! Még nekünk, felnőtteknek is nehéz monoton módon ismétlődő feladatokat végrehajtanunk, ez fárasztó, idegesítő, unalmas tevékenység. Ezzel sokkal inkább így van a gyerek. Ha nem izgalmas feladatokat adunk neki, ha nem ügyelünk a változatosságra, akkor hamar elveszíti érdeklődését, figyelme elkalandozik, és a játék szenvedéssé, a gyakorlás kínlódássá válik. Éppen ezért nagyon lényeges, hogy a Varázsbetű Anagramma játékban minden lehetőt megtettünk azért hogy a tanulás játékos és izgalmas legyen. Éppen ezért került olyan sok, pontosan 23 különböző játék a szoftverbe, és ugyanez volt a célunk, amikor elkészítettük a közel kétezer darabos kép- és szókészletet.

Jutalom - játék

Szintén a változatosság növelése érdekében alakítottuk ki a jutalomjátékok rendszerét. Ha a gyermek jól dolgozik, akkor időnként választhat magának egy-egy játékot jutalomként. Ezek a játékok szintén fejlesztik az olvasáshoz szükséges képességeket, a látást, a hallást, a finommozgásokat, de mivel nem lehet bármikor hozzájutni ezekhez, ezért motiválják is a gyermeket a helyes feladatmegoldásra.

Személyre szabható

Az olvasásfejlesztés akkor hatékony igazán, ha gyermekének a feladatok megoldásához töprengenie kell, kihívást jelent számára, de nem teljesíthetetlen. Éppen ezért a Varázsbetű Anagramma szoftver játékainak nehézségi szintje állítható, például megszabhatja, hogy milyen hosszúak legyenek a szavak, vagy eldöntheti, hogy az egyes játékokban hány lehetőség közül kell kiválasztania a helyeset. Az állítható nehézségű feladatoknak köszönhetően a szoftver olyan, mint egy kimeríthetetlen rejtvényfüzet: mindig találni benne újabb és újabb játékot, melyek egyre nehezebbek, de sohasem túl nehezek. A Varázsbetű Anagrammával játszó gyermek megtapasztalhatja, hogy az olvasás nem szenvedés, hanem örömteli játék, mely egyre több sikerélményhez juttatja, így erősíti önbizalmát és a tudás iránti vágyát.

Próbálja ki!

Próbálja ki ingyen a Varázsbetű Anagramma szoftvert!

Töltse le, és használja négy napig a játékokat minden kötelezettség nélkül!

A letöltéshez kattintson ide>>>

Egyedül nem megy? De igen!

Sokszor jelent problémát a szülő számára, hogy elegendő időt találjanak a gyakorlásra. Bár a gyereknek lenne ideje, de a szülőknek a háztartásban is sok feladatuk van: főzés, mosás, takarítás, bevásárlás, és gyakran másik gyermekkel is tanulni kell. Ebben is segít a Varázsbetű Anagramma. A szoftvert felkészítettük rá, hogy gyermeke egyedül is használni tudja. Minden játék beszélő útmutatást ad, és a gratulációk vagy hibajelzések is szóban hangoznak el. Ezt a lehetőséget persze ki is lehet kapcsolni, ha nincs rá szükség.

A szoftver a játékos teljes tevékenységét naplózza. Rögzíti a feladatokat, a helyes megoldásokat, de tárolja a hibákat is, így akkor is pontos képet alkothat gyermeke tevékenységéről, ha nem ül mellette, hanem közben valami mással foglalkozik.

Fejlődik!

A Varázsbetű Anagramma használatával gyermeke számos, olvasáshoz szükséges képessége erősödik. Fejlődik a

- a szövegértés
- a betűismeret
- az olvasás sebessége
- a koncentrációs képesség
- az emlékezet
- a szókincs
- a logikus gondolkodás
- a szem-kéz koordináció
- a finommozgások
- a látási megkülönböztető képesség
- a forma-felismerés képessége
- a tájékozódási képesség
- a helyesírás
- a vizuális figyelem
- az analízis-szintézis képessége.

Jobban fog olvasni!

Használják ezt a programot, és gyermeke jobban fog olvasni, szívesebben, kevesebb hibával. Ennek köszönhetően gyorsabban tanul, és jobban megérti a leírt szöveget. Iskolai eredményei javulnak, magabiztosabbá és határozottabbá válik.

Vége a sírásnak!

Ennek a játéknak a segítségével nincs többé délutánonként kínlódás a könyv felett! Nincs többé szenvedés, hiszti és sírás a tanulás miatt! Gyakoroljanak ezzel a szoftverrel, és nem kell többé a rossz jegyek, a gyenge dolgozatok, és a siralmas feleletek miatt aggódni!

Segítsen gyermekének, ne halogassa a döntést, töltse ki az igénylőlapot, hiszen most számtalan örömteli órát, sikerélményt szerezhet gyermekének, és mindezt egy mások számára nem elérhető, kedvezményes áron.

Örömgarancia!

Ön nem kockáztat semmit! Ha gyermeke nem örül a játékoknak, akkor csak küldjön vissza mindent, és visszavásárolom Öntől a csomagot! Nem kérdezek semmit, egyszerűen visszafizetem a vételárat! Egy év örömgaranciát vállalok a csomag teljes tartalmára! Önnek semmi kockázata nincs!

Töltse ki az igénylőlapot, majd nyomja meg az oldal alján látható gombot. E-mailben visszaigazoljuk kérését, és két munkanapon belül átadjuk a futárnak a csomagot. A csomagot a DPD futárszolgálat szállítja ki Önnek.

A postaköltség Magyarországra ingyenes. A vételárat a futárnak fizetheti ki készpénzben.

Romániába és Szlovákiába történő szállítás esetén 2100 Ft pótdíjat számítunk fel. A vételárat ebben az esetben is a futárnak fizeti, készpénzben, saját országa pénznemében.

A fenti árak kizárólag családi használatra érvényesek. Intézményi vásárlás esetén keresse ügyfélszolgálatunkat.

Igénylőlap

Olvasásfejlesztő játék a szótagolás, a szóolvasás és a szövegértés fejlesztésére

A Varázsbetű Anagramma segítségével gyermeke betű-, szó- és mondatolvasási képességét fejlesztheti gyorsan és hatékonyan. A játékok kidolgozása során komoly hangsúlyt kapott a szövegértés képességének fejlesztése, így gyermeke nemcsak a betűk és a szavak, hanem a szócsoportok, mondatok olvasásában is előreléphet, ez pedig különösen fontos a tanulási eredmények javítása szempontjából. Ha gyermeke a Varázsbetű Anagramma szoftvert használja, akkor képes lesz az írott szövegek értelmezésére, feldolgozására, felidézésére.

A Varázsbetű Anagramma szoftver 23 különböző játékot tartalmaz, melyek nehézségi fokozatai és beállításai gyermeke képességeinek megfelelően állíthatóak be, ezért a szoftver hosszú időn keresztül garantálja a fejlődést. A szoftver használatát minden részletre kiterjedő súgó segíti.

Varázsbetű Anagramma - 9900 Ft

szoveg
Kérem, adja meg adatait!
Név
E-mail
Irányítószám
Település
Cím
Telefon
Fizetés
módja

A fizetés bankkártyával történik itt a weboldalon, majd a csomagot futárszolgálattal küldjük el Önnek.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank.

Az elfogadott kártyák a következők:

A Varázsbetű Bt. székhelyének
országa és országkódja:
Magyarország (HU)

Tájékoztató a bankkártyás fizetésről
Kérdések és válaszok
a bankkártyás fizetésről

Megjegyzés

Szállítási adatok

Név
Irányítószám
Település
Cím
Általános Szerződési Feltételeket
szoveg


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu