Kezdőlap | A programokról | Játékok | Hírlevél | Kapcsolat | Letöltések | Önök írták Fórum | Diszlexia tár | Diszlexia-teszt

Üdvözlöm a Duna Televízió nézőit!

Ezen az oldalon a Duna Televízió 2008. szeptember 26-i Család-barát műsorában a mozgásfejlesztésről szóló beszélgetéshez kapcsolódó anyagokat találhatják meg.

Nézze meg az adás felvételét! Kattintson ide!

Az alábbi videó számos gyakorlatötletet ad Önnek. Nézze meg, és esténként tornázzon együtt gyermekével. (A válogatás a Varázsbetű Fejlesztő Műhely hamarosan megjelenő mozgásfejlesztő dvd-jéből készült.)

Get the Flash Player to see this player.

Az alábbi linkre kattintva a mozgásfejlődésről szóló cikkünket olvashatja el. Megtudhatja, mi az összefüggés a mozgás, a mozgás ügyetlensége és a tanulási zavarok között, és információt kaphat a mozgásfejlődés legfontosabb állomásairól is.

amozgasakulcs.pdf

 

Az alábbi linkre kattintva a három legfontosabb mozgásterápiával ismerkedhet meg. Megtudhatja, hogy a különböző problémák esetén melyik terápia az ajánlott, és azt is, hogy hogyan kell végezni a gyakorlatokat.

mozgasterapiak.pdf

 

A következő oldalon egy egyszerű, otthon is végezhető gyakorlatsort adunk az Ön kezébe, melynek segítségével otthon, játékos körülmények között fejlesztheti gyermekét.

Gyakorlatok otthonra

 

Segítsen gyermekének! Iratkozzon fel ingyenes tanfolyamunkra, és rendszeresen elküldjük Önnek a tanulási problémákkal kapcsolatos legújabb információkat. Megtudhatja, mik a tanulási zavar okai, tünetei, és megtudhatja, hogy hogyan küzdhetik le a problémákat. Rendszeresen játékötleteket küldünk Önnek, melynek segítségével gyermeke észrevétlenül tanulhat. Iratkozzon fel és elküldjük Önnek ajándékba a következő tanulmányt:

"A 10 legfontosabb tennivaló,
ha gyermeke tanulási problémákkal küzd"

Nem ismerni azokat az alapos információkat, melyeket ebben a tanulmányban találhat, rengeteg elvesztegetett időt, kihagyott lehetőséget, felesleges kiadásokat jelent Önnek, és sok kudarcot és csalódást gyermekének. Kezdjen már ma segíteni gyermekének! Iratkozzon fel erre az ingyenes tanfolyamra, és már olvashatja is a cikket!

Kérem, adja meg adatait!

Név:

E-mail: 

Jelentkezése  kizárólag a "Győzzük le a diszlexiát" tanfolyamra  szól. Ez egy bizalmasan kezelt címlista, mely semmilyen körülmények között nem kerül idegen kezekbe. Ha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról.

 


Kazal Kolos (ügyvezető)
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.

Telefon:87/482-155, Mobil:  30/227-06-91, Fax: 87/482-155

e-mail:
 info@varazsbetu.hu
Skype internetes telefon: