Varázsbetű Blog

Sose kezelj tüneteket!

Mi - emberek - hajlamosak vagyunk rá, hogy baj esetén a tüneteket kezeljük. Azonban ezzel sokszor nagyobb bajt okozunk. Vajon mit tehetsz gyermeked tanulási képességének fejlesztéséért a nyári szünetben?

Olvass tovább...


Hogy múlik az idő!

Ma pár játékötlettel, és egy ajándék kártyajátékkal szeretnélek meglepni, melyek segítségével gyermeked időérzékét, logikáját és az ok-okozati összefüggések felismerésének képességét fejlesztheted.

Olvass tovább...


Mai Maugli

A beszéd és az elme fejlődése szorosan összefügg. Beszéd nélkül elképzelhetetlen a gondolkodás, és az emberhez méltó élet. Ma gyermeked beszédének fejlesztéséhez kapsz tanácsokat.

Olvass tovább...


Figyusz! Figyelemfejlesztő játékötletek otthonra

A figyelem nemcsak a tanulási képességek szempontjából fontos, hanem az emberi kapcsolatokban is lényeges szerepe van. Ma olyan játékötletekkel készültem, melyek segítenek gyermeked figyelmének fejlesztésében.

Olvass tovább...


Gondolatok az emlékezetünkről

Milyen egyszerű lenne tanulás helyett bekapni pár tudás-pirulát! Sajnos ez még nem működik, de azért vannak hatékony módszerek! Ma arról olvashatsz,hogy hogyan javíthatod gyermeked tanulási hatékonyságát.

Olvass tovább...


Gyerünk vonatozni!

Vidd el kirándulni hétvégén a családot! Csodálatos kirándulási lehetőség a Bakonyban található Cuha-völgy. Izgalmas kalandok várnak itt Titeket, ha nyitottak vagytok egy kis sétára!

Olvass tovább...


Diszlexia az óvodában?

Mit tehetsz, ha arra gyanakszol, hogy óvodás gyermeked képességei nem megfelelően fejlődnek? Mivel segíthetsz, hogyan fejlesztheted?

Olvass tovább...


Ki érti ezt?

Az olvasási problémák hátterében nagyon gyakran a beszédértés, beszédészlelés zavara áll. Ma arról olvashatsz, hogy mit tehetsz gyermeked beszédértésének javításáért.

Olvass tovább...


Azáleás-völgy

Már közel félszáz éve, hogy Zalaegerszeg mellett, egy átjárhatatlan akácos helyén arborétumot hoztak létre. Eleinte elsősorban örökzöldeket telepítettek, majd később rengeteg azáleát ültettek ide. Mára több száz bokor díszíti a völgyet. Nevét is róluk kapta: Azáleás-völgy.

Olvass tovább...


A Te gyermeked érti, amit a tanár mond?

A gyerekek és a tanárok nem ugyanazt a nyelvet beszélik, és ezért gyakran nem is értik meg egymást. Vajon mit tehetsz érte, hogy a Te gyermeked megértse a tanárt?

Olvass tovább...


Érdekes cikkek a blogról

[legnepszerubb]

Kazal Kolos

Az olvasás öröm is lehet!

Azért dolgozunk, hogy egyetlen gyermek se valljon kudarcot az életben olvasási problémái miatt!


Adj egy esélyt gyermekednek!

Rendeld meg a Varázsbetű Programcsaládot most 95.660 Ft helyett

29.700 forintos

áron, és ajándékba kapod

Varázsbetű Szókincstár című, diszlexiásoknak készült angol nyelvtanuló csomagunkat, és Útmutató a Varázsbetű Programcsalád használatához című könyvünket!

Megrendelem

Ajánlatunk a családi megrendelésre érvényes!


Szeretnél értesítést kapni további cikkeinkről?

Iratkozz fel ingyenes blogértesítőnkre, és egy izgalmas szoftvert kapsz ajándékba, melynek segítségével gyermeked olvasási és tanulási képességeit fejlesztheted!

Kérlek, add meg adataid!

Név

E-mail

Adatvédelem: Mi is utáljuk a kéretlen leveleket. Adataid senkinek nem adjuk ki, és bármikor megszüntetheted ingyenes előfizetésed.


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu