Varázsbetű Blog

Kő a szájban

Emlékszik még a Csillag születik valamelyik adásából Farkas Gyurira, a dadogó rapperre?

Olvass tovább...


Napi négy ölelés a túlélésért

Az egyszerű túléléshez napi négy ölelésre van szükségünk. Nyolc ölelésre van szükségünk a szinten tartáshoz. A fejlődéshez napi 12 ölelés kell.

Olvass tovább...


Diszlexiás vagy tehetséges?

A harmincas években, Angliában élt egy kislány, Gillian Lynne. Gillian nyolc éves volt, és sok gond volt vele az iskolában. Állandóan mocorgott, izgett-mozgott, nem tudott figyelni. "Gyermeküknek tanulási zavara van." - írta az iskola a szülőknek.

Olvass tovább...


Honnan tudhatom, hogy drogozik a gyermekem?

Hogyan kerüld el, hogy gyermeked droghoz nyúljon?

Olvass tovább...


Bézs vagy ekrü? Van különbség?

Az apró különbségek jelentőségéről

Olvass tovább...


Mosolyogj!

A 101. légideszant hadosztály katonái lassan haladtak az iraki Najaf városka főutcáján az ország egyik legfontosabb vallási vezetője, Ali Hussein Sistani otthona felé. Fontos küldetésük volt, az ajatollah támogatását szerették volna kérni Szaddám Husszein, az országban uralkodó diktátor elűzéséhez.

Olvass tovább...


Játékötletek rossz időre

Mára néhány olyan játékötlettel készültem, melyek kiválóak a szabadidő kitöltésére, akár rossz időben is, és melyeket mi is sokat játszottunk gyermekkorunkban.

Olvass tovább...


Rendes vagy rendetlen

Mekkora rendetlenség! De rendetlen vagy! Te nem is tudod, mi a rend! Te mit szoktál mondani, amikor felháborodásodban megrovod gyermeked? Mi történik az indulatok elmúltával?

Olvass tovább...


Hogyan nyeljünk le egy elefántot?

Áron 92-ben született. Okos gyerek volt, nyitott, érdeklődő. Már egészen kicsi korában, ha megkérdezték, hogy ma este melyik mesét olvassák fel neki, ő inkább a tűzhányókról, a villámokról vagy a csillagokról szeretett volna hallani. Hamar beszélt, a mozgása viszont suta, esetlen volt.

Olvass tovább...


Üssem vagy ne üssem?

Régebben teljesen természetes volt, ha egy szófogadatlan vagy éppen hisztis gyereket az apja megpofozott. Bár mára a rendszeres, durva verést a legtöbben elítélik, sok családban még ma is elcsattan egy-egy pofon, ha a szülő úgy véli, hogy a gyerek rászolgált.

Olvass tovább...


Kazal Kolos

Az olvasás öröm is lehet!

Azért dolgozunk, hogy egyetlen gyermek se valljon kudarcot az életben olvasási problémái miatt!


Adj egy esélyt gyermekednek!

Rendeld meg a Varázsbetű Programcsaládot most 95.660 Ft helyett

29.700 forintos

áron, és ajándékba kapod

Varázsbetű Szókincstár című, diszlexiásoknak készült angol nyelvtanuló csomagunkat, és Útmutató a Varázsbetű Programcsalád használatához című könyvünket!

Megrendelem

Ajánlatunk a családi megrendelésre érvényes!


Szeretnél értesítést kapni további cikkeinkről?

Iratkozz fel ingyenes blogértesítőnkre, és egy izgalmas szoftvert kapsz ajándékba, melynek segítségével gyermeked olvasási és tanulási képességeit fejlesztheted!

Kérlek, add meg adataid!

Név

E-mail

Adatvédelem: Mi is utáljuk a kéretlen leveleket. Adataid senkinek nem adjuk ki, és bármikor megszüntetheted ingyenes előfizetésed.


Hogyan tehet szert gyermeked pár hónap alatt használható angol nyelvtudásra?

Nincs titok, csak egy egyszerű és hatékony módszer, melynek segítségével bármelyik általános iskolás gyerek pár hónap alatt képessé válik megértetni magát angolul, és ő is megérti, hogy mit mondanak neki

Tudj meg többet >>>


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu