A Te gyermekednek is problémái vannak az olvasással?

Te sem vagy elégedett gyermeked iskolai eredményeivel?

Milyen jó lenne, ha a gyerekek könnyedén, könnyedén, görcsöktől mentesen tanulhatnának meg olvasni, ha a gyakorlás nem monoton, unalmas kötelességet jelentene, hanem pihentető, vidám kikapcsolódást!

Vajon milyen lenne a világunk olvasás nélkül?

Talán fel sem lehetne sorolni, mi minden hiányozna a könyvek nélkül. Hogy csak a legalapvetőbbeket említsem: nem lennének könyvek, könyvtárak, iskolák, egyetemek, nem lenne tudomány, történelem, de még matematika sem. Nem lennének gyárak, boltok, önkormányzatok, nem lennének törvények és bíróságok. Nem lennének számítógépek, internet, nem lennének versek, mesék, filmek. Nem lennének szerelmes levelek.

Ősközösségben élni?

Világunk az betűkre és az írás-olvasás képességére épül. Az olvasás segít megőrizni az emberiség összegyűjtött tudását, segít megszervezni és összehangolni életünket. Olvasás és írás nélkül csak alacsony szervezettségű kultúra létezhet, melyben a mindennapi élethez elegendő a szóbeliség. Természetesen elképzelhető, és létezik is olyan társadalom, melynek nincs szüksége írásra. Az Amazonas mentén még ma is élnek a világtól elzárt törzsek. Vadásznak és gyűjtögetnek, pálmalevélből épített kunyhókban laknak, kis létszámú közösségekben élnek.

Az a társadalom, mely nem ismeri az írást, megreked ezen az ősi szinten.

Olvasás nélkül csak küszködni lehet!

Az olvasás persze nem csak általában a társadalomnak fontos, hanem az egyénnek is. Aki nem tud olvasni, vagy nem tud elég jól olvasni, az lemarad, nem lesz képes megfelelni az elvárásoknak. A tanulás alapja a jó olvasási képesség, a jó szövegértés. Nem elegendő, ha valaki ismeri a betűket, nem elég az sem, ha képes összeolvasni a szavakat, vagy akár ki tudja betűzni a mondatokat. Erős, fejlett olvasási képességre, jó szövegértésre van szükség, arra, hogy az olvasás technikája automatikussá váljon. A tanulásnak az olvasás az alapja, gyenge olvasási képességgel, rossz szövegértéssel nem lehet új ismereteket elsajátítani. A gyengén olvasó gyerek küszködik az iskolában, és nem tud a képességeinek megfelelő középiskolába továbbtanulni. Nem szerez érettségit, nem tud főiskolára, egyetemre menni, nem kap diplomát. Mivel nem tud nyelveket tanulni, ezért a külföldi munkavállalás is lehetetlen számára!

Az érettségi alapelvárás

Persze lehet erre azt válaszolni, hogy jó szakmunkásokra is szükség van. Igen, ez igaz. Azonban a jó szakmunkásnak ma már nem elég, ha szakmunkásképzőt végez. Ma már tőle is elvárják az érettségit, és az érettségi utáni szakképzést. Akinek nincs még érettségije sem, azt lenézik, és csak nagyon nehezen kap munkát. (Tudtad, hogy a munkanélküliek túlnyomó többsége csak alacsony végzettséggel rendelkezik? Minél magasabb a végzettsége valakinek, annál kisebb a munkanélküliség kockázata!)) Ha pedig mégis kap munkát, akkor az alacsony bérezésű, nehéz vagy monoton fizikai munka, melyből alig-alig lehet megélni.

Lenyűgöző segítség

Éppen ezért Neked, felelősségteljes szülőnek alapvető feladatodgyermeke olvasási képességének fejlesztéséről gondoskodni.

Ez nehéz feladat, sok türelmet, kitartást, sőt elszántságot igényel Tőled is, gyermekedtől is . Éppen ezért fejlesztettük ki a Varázsbetű Programcsaládot!

Óvodától felső tagozatig

Ezzel a nyolc programból álló szoftvercsomaggal rengeteget segíthetsz gyermekednek! A játékok egy része már az olvasáselőkészítés időszakában használható, más részük hatékonyan használható az olvasási képességek fejlesztésére a betűtanulás, a szó-, majd a mondatolvasás során, sőt vannak olyan játékok is, melyek a változtatható nehézségi fokozatoknak köszönhetően a már jól olvasó gyerekek számára is kihívást jelentenek.

Szórakoztató és egyszerűen kezelhető

A Varázsbetű Programcsalád könnyen kezelhető, szülővel vagy egyedül is játszható. A gyermek azonnali visszajelzést kap a jó megoldásokról és a hibákról is, így saját magát tudja ellenőrizni, szükség esetén javítani. A feladatok megoldását nemcsak feliratok, és a mindenütt elérhető súgó segíti, hanem emberi hangon megszólaló tájékoztató szövegek is.

Sokoldalúan fejleszt

A játék gyermeke valamennyi, olvasáshoz szükséges képességét erősíti. A szoftver segítségével fejlődik például

- a formaismeret,

- a logika,

- az olvasás sebessége,

- a betűismeret,

- a szövegértés,

- az olvasás pontossága,

- a szókincs,

- a koncentrációs képesség,

- a memória,

- az elemzőképesség.

Mivel a játékok sok, olvasáshoz szükséges képességet fejlesztenek, ezért nagyon hamar észreveheted gyermeked iskolai eredményeinek javulását.

Elég a monoton gyakorlásból!

Ha eddig azzal küszködtél, hogy gyermeked unalmasnak találja a gyakorlást, ha úgy érezted, hogy a monoton tanulás elveszi gyermeked kedvét az olvasástól, akkor a Varázsbetű éppen Nektek való.

A siker titka az öröm!

A játékokat úgy építettük fel, hogy gondoskodjon gyermeked folyamatos motiválásáról. Ennek érdekében a feladatok játékosak, szórakoztatóak, nehézségi szintjük, beállításaik változtathatóak, így biztosíthatod gyermeked számára a kihívást és a sikerélményt. Gyermeked megtapasztalhatja, hogy milyen örömet jelent egy feladat sikeres megoldása!

A Varázsbetű játékai mérik a játékos eredményét, és az eredményeket sikerlistában is rögzíti. Ez is arra fogja ösztönözni gyermeked, hogy próbáljon egyre jobb eredményeket elérni, és megpróbálja túlszárnyalni önmagát, és a sikerlistában szereplő többi játékost. Odafigyeltünk arra is, hogy a különböző nehézségi fokozatokhoz más sikerlisták tartozzanak, így az eltérő képességű, felkészültségű játékosok eredményei nem keverednek össze.

Egyre jobban

A gyerekek motiválására fejlesztettük ki a jutalomjátékok rendszerét is. Ha a játékos sikeresen befejez egy feladatot, akkor "ajándékba" kap egy játékot, azaz választhat több különböző szórakoztató játék közül. Természetesen ezek a játékok sem pusztán a szórakozást szolgálják, hanem szintén fejlesztik gyermeke olvasási képességeit. A jutalomjátékok szinte hipnotikus erővel vonzzák gyermekét, aki ezért szeretne egyre többet teljesíteni, és egyre jobbá válni.

Látványos fejlődés

Szintén gyermeked motiválását segíti a beépített napló. A szoftver gyermeked minden tevékenységét rögzíti, naplózza a hibákat és a helyes megoldásokat is, és ezt a naplót el is menti. Pár hét, vagy pár hónap múltán visszakereshetitek a korábbi eredményeket, és összehasonlíthatjátok őket a jelenlegiekkel. Így lemérhető, és látványosan bemutatható a fejlődés. Ha gyermeked látja, hogy a gyakorlásnak értelme, van, az sikerélményt és kitartást ad neki, és segíti hogy tovább gyakoroljon.

A Varázsbetű Programcsalád programjainak ára 73560 Ft, azonban most, ha a teljes csomagot megvásárolja otthoni használatra, akkor csak 29.700 Ft a vételár. Ezt az összeget ráadásul akár három részletben is fizetheti.

Angolul is tanulhat!

Napjainkban egyre fontosabb, hogy a gyerekek jó nyelvtudást szerezzenek. Éppen ezért most a Varázsbetű Programcsalád mellé ajándékba adjuk az Angol Szókincstár című programot is, melyet úgy állítottuk össze, hogy azt azok is használni tudják, akik számára a nyelvtanulás eddig problémát jelentett. A szoftvert 600 szót, és 15 beépített szókészletet tartalmaz, melyek részét képezik az alap- és középfokú nyelvvizsga szóanyagának is.

A program szakít az szótanulás eddigi, unalmas formájával! A szavakat képek és példamondatok használatával mutatja be, és érdekes játékok segítségével segít megtanulni. A Varázsbetű Szókincstár olyan sokféle játékot kínál a nyelvtanulás segítésére, hogy gyermeked még akkor is élvezni fogja a nyelvtanulást, ha az eddig csak szenvedést jelentett!

Az Angol Szókincstár program ára 14.900 Ft, de a Varázsbetű Programcsalád mellé most ajándékba kapod.

A teljes csomag tehát a következőképp áll össze:

Varázsbetű Programcsalád,
mely tartalmazza a következő nyolc programot:

1. Varázsbetű Bábel
2. Varázsbetű Anagramma
3. Varázsbetű Dyslex
4. Varázsbetű Szódominó
5. Varázsbetű Betűkirakó
6. Varázsbetű Számkaland
7. Varázsbetű Számmemória
8. Varázsbetű Számdominó

73.560 Ft

Varázsbetű Szókincstár, angol nyelvtanuló csomag

15.900 Ft

Útmutató a Varázsbetű Programcsalád használatához

6.200 Ft


Összesen:

95.660 Ft helyett

29.700 forint.

Tehát a teljes csomaghoz most 29.700 forintos áron juthatsz hozzá. Ezt az árat kizárólag családok számára tudjuk biztosítani!

A vételár tartalmaz minden egyéb költséget is, így az ÁFÁ-t, a postaköltséget és a csomagolás árát is. A Varázsbetű Programcsaládba tartozó nyolc szoftvert egy lemezen küldjük el Neked, a Varázsbetű Szókincstár programot külön lemezen találod majd meg a csomagban. A könyvet a lemezek mellett találod majd meg.

Nem kell egyben kifizetni!

Most háromhavi részletfizetési lehetőséget kínálunk, így a Varázsbetű Programcsaládot három egyenlő 9.900 forintos részletben fizetheted ki.
Ha ezt a lehetőséget választod, akkor csak az első részletet kell a futárnak kifizetned, a további két részletet sárga postai csekken fizetheted be egy hónap, illetve két hónap múlva.

Igénylőlap

Megrendelem a Varázsbetű Programcsaládot otthoni, családon belüli használatra. A lemezen található programokat iskolai vagy vállalkozási céllal nem használom.

Varázsbetű Programcsalád - 29700 Ft

szoveg
Kérem, adja meg adatait!
Név
E-mail
Irányítószám
Település
Cím
Telefon
Fizetés
módja

Fizetés
ütemezése

A fizetés bankkártyával történik itt a weboldalon, majd a csomagot futárszolgálattal küldjük el Önnek.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank.

Az elfogadott kártyák a következők:

A Varázsbetű Bt. székhelyének
országa és országkódja:
Magyarország (HU)

Tájékoztató a bankkártyás fizetésről
Kérdések és válaszok
a bankkártyás fizetésről

Megjegyzés

Szállítási adatok

Név
Irányítószám
Település
Cím
Általános Szerződési Feltételeket
szoveg


Kérlek, ha tetszett, nyomd meg a Like gombot! Ezzel nem csak nekünk segítesz, hanem ismerőseidnek is!

Legnépszerűbb bejegyzések

5 tény, amit tudnod kell gyermekedről
Szia Anyu! Szia Apu! Én vagyok az, a Te gyermeked, a szemed fénye. Van pár dolog, amit tudnod...

Olvass úgy, mint egy diszlexiás
Egy diszlexiás barátom elmesélte nekem, hogy mit jelent számára az olvasás. Bár tud olvasni, de ez...

A diszlexia rejtélye megoldva!
A legújabb kutatások bebizonyították, hogy a diszlexiás gyerekek agya másképp működik. Ma arról...

Gyerekek, akik belülről ragyognak
Vannak gyerekek, akik különböznek a többiektől, akiknek tehetsége csendesen fénylik, parázslik, és...

Diszlexia - Figyelmeztető jelek, amiket a szülő is észrevehet
A diszlexiás gyerekek a többieknél sokkal nehezebben tanulnak meg olvasni, emiatt osztálytársaik...

A sikeres fejlesztés 6 titka (+1 jó ta­nács)
Van hat olyan titok, mely sokkal könnyeb­bé teheti számodra gyer­meked fejlesztését. Hat olyan...

Mi a baj a kitűnőkkel?
Amikor gyermekünk iskolába jár, szülőként szeretnénk, hogy minél jobb eredményeket érjen el....

Pont, pont, vesszőcske - Kézügyesítő mondókák
A kéz finommozgásainak javítása nemcsak az írás miatt fontos, hanem gyermeked tanulási képességének...

Legfrissebb bejegyzések

Jó játék a fejlődés kulcsa
Sokszor mondjuk a gyerekeinknek, hogy érdemes lenne játék helyett inkább tanulni. Pedig a játék...

Miért jobb a jó szülő, mint a tökéletes?
Csak akkor lehetünk tökéletes szülők, ha feladunk mindent, és csak gyermekeink nevelésére...

Játékok a beszédészlelés fejlesztéséhez
A gondolkodás, és a kommunikáció alapja a beszéd, és természetesen a tanulás sem képzelhető el a...

Tényleg diszlexiás?
Vajon egy óvodás gyerek lehet diszlexiás? Mire kell figyelni, milyen tünetek jelezhetik előre a...

Ne ítélkezz!
Gyakori, hogy a diszlexiás gyermek családjának környezete kéretlenül is véleményt alkot a szülők...

Minden tizedik!
A nyelvfejlődési zavarokat kutató szakemberek egyre gyakrabban találkoznak olyan gyermekekkel,...

Egy jó kis beszélgetés?
Óvodás gyermeked beszédét csak Te érted meg? Évek óta logopédushoz jártok és gyermeked még most sem...

Beszédfejlesztés születéstől kezdve
A beszéd alapvetően két nagyon fontos mozzanatból áll: az egyik a beszéd észlelése és megértése, a...

Kazal Kolos

Az olvasás öröm is lehet!

Azért dolgozunk, hogy egyetlen gyermek se valljon kudarcot az életben olvasási problémái miatt!


Találkozzunk a Facebookon is!Töltsd le a Varázsbetű Programcsaládot ingyen!

Négynapos ingyenes tesztelési lehetőséget biztosítunk Neked! Töltsd le a Varázsbetű Programcsalád telepítőjét, és használd a programokat négy napig ingyen!

Kipróbálom >>>Adj egy esélyt gyermekednek!

Rendeld meg a Varázsbetű Programcsaládot most
95.660 Ft helyett

29.700 forintos

áron, és ajándékba kapod

Varázsbetű Szókincstár

című, diszlexiásoknak készült angol nyelvtanuló csomagunkat, és

Útmutató a Varázsbetű Programcsalád használatához

című könyvünket!

Megrendelem >>>


Hogyan tehet szert gyermeked pár hónap alatt használható angol nyelvtudásra?

Nincs titok, csak egy egyszerű és hatékony módszer, melynek segítségével bármelyik általános iskolás gyerek pár hónap alatt képessé válik megértetni magát angolul, és ő is megérti, hogy mit mondanak neki

Tudj meg többet >>>


Radnay Péter,
a nevelés szakértője

A csodát csinálni kell!

Tavaszi Fejlesztő Tanfolyam - A fejlesztésre úgy gondolj, mintha te volnál a Mercedes elsőszámú fejlesztő-mérnöke! Minden mást felejts el! A fejlesztés dolga felszínre hozni azt, amiben gyermeked jobb a többieknél. Olvass, kérdezz, és jelentkezz!

Tovább...


Vevőink írták

Nagyon jó. Könnyen kezelhető, élvezetes a gyermek számára a vele való foglalkozás.

Kutas Pál, Tardona

Érdekel >>>


Igényes a kidolgozás, áttekinthető a felépítés, gyerekek is könnyen eligazodnak a feladatok között. 9 éves autista fiamat nehéz rávennem az olvasás, írás gyakorlására, így nekünk a számítógépes "játékok" nagyon sokat segítenek. A varázsbetű feladatait mindig az ő szintjének megfelelően tudom beállítani, így biztosítani tudom számára egyrészt a folyamatos fejlődés, másrészt a sikerélmény, pozitív megerősítés lehetőségét.

Hegedüs Orsolya, Diósd

Érdekel >>>


Szép színesek a feladatok, az azonnali visszajelzés miatt is szeretnek vele dolgozni a gyerekek. Hasznosnak, jól hasznosíthatónak tartom. Segíti a gyerekek fejlesztését, tehát a munkámat. Köszönet érte.

Dorcsinecz Jánosné, Gyula

Érdekel >>>


A Varázsbetű és az évek során a hirleveleik által nyújtott sok jó tanácsuknak köszönhetően ma egy tanulni szerető és tudásra szomjazó kisfiú büszke anyukája lehetek. A Varázsbetűvel játszva és nevetve sajátította el az alapvető ismereteket! Ma már szinte szárnyal!

Fülöp Erzsébet Nóra, Marosvásárhely

Érdekel >>>


Nagyon tetszik a program, fantasztikusan fejleszt! Játékosan, semmi kényszer! Alig várja a kislányom, hogy játszhasson :)

Csizmaziáné Szabó Virág, Szombathely

Érdekel >>>


Nagyon köszönöm a segítségét! Sikerült a telepítés, meglepően egyszerű volt! Sok segítséget nyújt az Ön által készített programcsomag, a fiamnak mindig van kedve hozzá. És nekem is :)

Hargittai Jolán, Szolnok

Érdekel >>>


A fiamnak nagyon tetszik a program. Most járt le a tesztelési időszak, és nagyon szomorú, hogy nem játszhat a programmal. Remélem, hamar megjön a csomag, és akkor játszhat tovább!

Bálint László, Neulußheim

Érdekel >>>


Évek óta használjuk a programcsomagot halmozottan hátrányos helyzetben lévő tanulók hátránykompenzálására. Játékos, színes, hasznos.

SÁI Dornyay Béla Tagiskolája, Salgótarján

Érdekel >>>


Egyszerű, de nagyszerű! Gyermekem véleménye: "Anya, ez nagyon jó!", "Nagyon izgalmas."

Szincsák Tímea, Erdőkertes

Érdekel >>>


Nagyon szeretjük a Varázsbetű Programcsaládot, a gyerekek is élvezik vele a munkát.

Móra Ferenc Általános Iskola, Nyíregyháza

Érdekel >>>


További idézetek...


További cikkek

A sikeres emberek titka
Hétvégén egy kedves barátomat, volt osztálytársamat láttuk vendégül ebédre. Ritkán találkozunk, de...

Gyermekéheztetés
A Medián Intézet nemrég egy kutatást készített a gyerekek reggelizési szokásairól. Kiderült, hogy...

Hurrá! Ajándék olvasásfejlesztő szoftver
Mára egy szórakoztató számítógépes játékot készítettünk gyermekednek, melynek segítségével az...

Szókígyó és Szólánckirakó - Ajándék játékok
Mára két játékot készítettünk Nektek, egy szókígyót, és egy, a dominó szabályai szerint játszható...

James Bond: Zárva, nem keverve!
Meglepődnél vajon, ha James Bond így szólna hozzád: - Zárva, nem keverve!- Valószínűleg nem...

Az én jókívánságom
Amikor gyermekünknek iskolát választunk, valamennyien igyekszünk erősebb, jobb iskolába juttatni őt....

Vers mindenkinek: Betlehemi királyok
Mindannyian számoljuk már a napokat karácsonyig. Mi is készülünk a karácsonyra, ezért mára...

Gondoljunk a madarakra is!
A szabadban élő madaraknak a tél nem csak a hideg miatt nehéz időszak, hanem azért is, mert a hó -...

Ajándék játék Mikulásra
Igen, idén is eljött a Mikulás, és ennek örömére mi is készítettünk Nektek egy kis ajándékot, egy...

Észrevesszük a tehetséget?
Vajon mi történik, ha a világ egyik leghíresebb hegedűművésze kiáll a metróba játszani? Egy érdekes,...


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon: +36-87/482-155, Mobil: +36-30/227-06-91
e-mail:iroda@varazsbetu.hu